21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Κάτσε καλά. Αυτό είναι το λειτουργικό του νέου high-end Samsung

    Θα έχεις βαρεθεί να διαβάζεις ότι το 2011 θα κυριαρχήσουν τρία λειτουργικά συστήματα στα smartphones. Βλέπεις κάποιοι έχουν ξεγραμμένο από τώρα το RIM QNX. Με μια λεπτομέρεια: οι χαρτογιακάδες (βλ. αναλυτές), υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Για να μην μπερδεύεσαι μιλάω για το Tizen της Samsung, το γενναίο και πολλά υποσχόμενο OS.
    Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν πριν μερικές ώρες, σύμφωνα με το Sammobile απεικονίζουν το interface του πολλά υποσχόμενου GT-i9500. Ή αν προτιμάς του επικείμενου Samsung Galaxy S III. Ναι, προφανώς έχει γίνει λάθος στην ονοματολογία, εφόσον η σειρά Galaxy αφορά συσκευές μόνο με Android OS. Για το Tizen πάντως, επίσημα δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα.
    Επίσης με μια προσεκτική ματιά, θα παρατηρήσεις ότι η πλατφόρμα φέρνει σε bada ή αν το πάω πιο μακριά στο BREW OS που είδες για πρώτη φορά στο Siemens SXG75 το 2005. Παρεμπιπτόντως οι άνθρωποι της Γερμανικής εταιρίας ήταν πολύ μπροστά.
    Τεχνικά το Tizen βασίζεται σε Linux που σημαίνει ότι με το καλημέρα θα μπορεί να γίνει εύκολα το adaptation από υπάρχουσες εφαρμογές. Αν είσαι developer και ενδιαφέρεσαι το SDK θα διατεθεί το Q1 του 2012.
    Μέχρι να ανακοινωθεί η συσκευή στο Mobile World Congress, μπορείς να χαζεύεις τα screenshots. Σε κάθε περίπτωση, σου λέμε από τώρα ότι θα είμαστε εκεί και θα σου μεταφέρουμε πρώτη την πληροφορία.

     

     

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles