17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Και η Meizu ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο παιχνίδι του virtual reality;

    H εικονική πραγματικότητα είναι αυτή τη στιγμή το απόλυτο τεχνολογικό trend, καθώς όλες οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας στρέφουν το βλέμμα τους προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση. Μία από τις εταιρείες που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κοιτάζει προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση είναι η κινεζική Meizu, η οποία ως γνωστόν μας έχει δώσει τα εξαιρετικά Meizu Pro 5, MX5 αλλά και τα M3 και M3 Note.

    Meizu VR 1

    Αν και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο αναφορικά με την πρόθεση της Meizu να αναπτύξει VR τεχνολογία, παρόλα αυτά οι υπεύθυνοι της κινεζικής εταιρείας μάλλον «προδόθηκαν» από ένα post που αφορά σε μία θέση εργασίας, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η εταιρεία σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα νέο τμήμα το οποίο θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη προϊόντων εικονικής πραγματικότητας. Μάλιστα, σύμφωνα με το κινεζικό site τεχνολογίας Anzhuo κυκλοφόρησε ένα post, το οποίο εμφανίζει την Meizu να παρουσιάζει VR goggle sets, αλλά και να αναφέρεται στην σύνδεση του Flyme UI με εφαρμογές VR. H αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την Meizu για αυτό θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, ωστόσο με τη φόρα που έχει πάρει η τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας θα πρέπει να το θεωρούμε σχεδόν σίγουρο ότι και η δημοφιλής εταιρεία θα μπει δυναμικά στο παιχνίδι!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles