18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Και ξαφνικά… iPhone 7. Δείτε το dummy του που προκάλεσε συζητήσεις!

    Μπορεί να μεσολαβεί ένα καλοκαίρι έως ότου να γνωρίσουμε το iPhone 7 όμως αυτό δε μας εμποδίζει από το να το συζητάμε από τώρα, ειδικά εφόσον υπάρχουν σημαντικές διαρροές.

    iPhone-7-dummy-2

    Ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης έστειλε στη γνωστή σελίδα MacRumors το iPhone 7 dummy που βλέπετε στη φωτογραφία. Θα μπορούσε και να είναι fake, αλλά εδώ που τα λέμε προσφέρει μία πολύ καλή αφορμή για αρκετά σχόλια πάνω στο επόμενης γενιάς κορυφαίο iPhone το οποίο θα μας προσφέρει η Apple το φθινόπωρο.

    Η μη επιβεβαιωμένη φωτογραφία δείχνει κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα ασημί iPhone 7 με παρόμοιο form factor με αυτό του iPhone 6s, εξαιρώντας τρεις σημαντικές διαφορές τις οποίες μπορείτε να αντιληφθείτε και μόνοι σας.

    Η πρώτη είναι η απουσία antenna bands από το πίσω μέρος της συσκευής, με αποτέλεσμα να προκύπτει ένα καθαρότερο μεταλλικό look. Υπάρχουν ήδη εδώ και καιρό φήμες για αφαίρεση των γραμμών της κεραίας από την Apple και περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν.

    Η δεύτερη είναι η ενσωμάτωση του Smart Connector που είδαμε για πρώτη φορά στο iPad Pro, κάτι που επίσης ακούγεται σε φήμες για το iPhone 7 (αν και υπάρχουν και πληροφορίες ότι τελικά δε θα υπάρχει στη νέα πρόταση της Apple).

    Η τρίτη είναι ο φακός της κάμερας που δεν προεξέχει όπως στα προηγούμενα μοντέλα (με αυτό το δακτυλίδι που έχει πολυσυζητηθεί).

    iphone-dummy-2

    Μία πιθανή τέταρτη αλλά λιγότερο διακριτή αλλαγή θα μπορούσε να είναι η απουσία βύσματος ακουστικών 3,5 χιλιοστών που επίσης έχει πολυσυζητηθεί το τελευταίο διάστημα.

    Σε άλλα φημολογούμενα χαρακτηριστικά, το iPhone 7 θα ενσωματώνει ένα ταχύτερο A10 chip, home button ευαίσθητο στην αφή, αλλά και δυνατότητες αντοχής στο νερό και τη σκόνη.

    Τους επόμενους μήνες θα ακούσουμε πολλά ακόμη γι’ αυτό, έτσι οι fans της Apple να είστε προετοιμασμένοι για πολλές συζητήσεις…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles