24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Keanu Reeves: Δώρισε το 70% του μισθού του από το Matrix 4 για να βρεθεί θεραπεία για τη λευχαιμία

    Λίγοι αστέρες του Hollywood έχουν αποδείξει την κοινωνική τους ευαισθητοποίηση όσο ο Keanu Reeves. Ο πρωταγωνιστής του Matrix συχνά μας εκπλήσσει με τη γενναιοδωρία του και τον ταπεινό του χαρακτήρα. Για ακόμα μία φορά, ο Reeves προτάσσει την ανθρωπιά του, αφού έγινε γνωστό ότι αποφάσισε να δωρίσει το 70% του μισθού του από την ταινία «The Matrix 4» στις έρευνες για να βρεθεί θεραπεία για τη λευχαιμία.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Reeves συνδέεται και προσωπικά με τη συγκεκριμένη ασθένεια, καθώς η αδερφή του είχε διαγνωστεί με λευχαιμία και έδωσε μια δεκαετή μάχη με αυτή. Εκτός από τα χρήματα, ο ηθοποιός ίδρυσε και ένα φιλανθρωπικό σωματείο για να στηρίξει ανθρώπους και παιδιά με καρκίνο.

    Σε δηλώσεις του ο ίδιος αναφέρει: «Έχω βγάλει πολλά χρήματα, αλλά θέλω να απολαμβάνω τη ζωή και να μην αγχώνομαι για να φτιάχνω τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Χαρίζω πολλά και ζω απλά. Όλοι γνωρίζουμε ότι η καλή υγεία είναι πολύ πιο σημαντική».

    Διαβάστε επίσης: Αποθεώνει τον Keanu Reeves ο συμπρωταγωνιστής του στο Matrix Jonathan Groff (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles