16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Keanu Reeves: Επιστρέφει ως John Wick στο spinoff “Ballerina”

    Ο εξαιρετικά δημοφιλής στο κοινό Keanu Reeves βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Πράγα και δεν είναι για διακοπές. Ο σταρ θα αναβιώσει το ρόλο του John Wick σε μια spinoff ταινία, στην οποία πρωταγωνίστρια θα είναι η Ana de Armas. Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, το φιλμ επικεντρώνεται στην ballerina, μια νεαρή γυναίκα assassin που θέλει να πάρει εκδίκηση από τους ανθρώπους που σκότωσαν την οικογένειά της.

    Τα νέα είναι αρκετά καλά για τους fans του franchise, αφού, εκτός από τον Reeves, στο Ballerina θα δούμε επίσης και τον Ian McShane να επιστρέφει στο ρόλο του Winston, του manager στο The Continental Hotel. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν ο Reeves θα πραγματοποιήσει ένα σύντομο πέρασμα από την ταινία ή αν θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στην πλοκή του Ballerina.

    Από τότε που το πρώτο John Wick προβλήθηκε το 2014 στους κινηματογράφους, το franchise του Chad Stahelski έχει αναπτυχθεί πολύ, με τρεις ακόμα ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του John Wick 4 και άλλων spinoff projects. Το Ballerina γυρίζεται αυτή τη στιγμή στην Πράγα, ενώ τον ορίζοντα είναι κι ένα prequel της σειράς με τίτλο “The Continental”, το οποίο θα επικεντρώνεται στο γνωστό ξενοδοχείο και τα πρώτα χρόνια της ζωής του Winston.

    Σημειώνεται ότι το John Wick 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου 2023.

    Διαβάστε επίσης:

    Maestro: Η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix είναι γεγονός (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles