24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Keanu Reeves: Οι ταινίες που επηρέασαν την παιδική του ηλικία

    Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου του φιλμ στην Αμερική, το οποίο σκηνοθετεί αλλά και πρωταγωνιστεί, το Man of Tai Chi, ο Keanu Reeves αποκάλυψε στο Moviefone, όπου είναι τιμώμενος guest από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι την 1η Νοεμβρίου, τις ταινίες που διαμόρφωσαν την παιδική του ηλικία (θυμίζουμε είναι γεννημένος το 1964) αυτές που τον επηρέασαν ιδιαίτερα και τον έκαναν να βγει ένας διαφορετικός άνθρωπος από την αίθουσα. Απ’ ότι φαίνεται είχε καλό γούστο από μικρός…

    hd-wallpapers-all-images-of-keanu-reeves-1600x1200-wallpaper

    Harold and Maude (1971)
    H μαύρη κωμωδία του Hal Ashby τον έκανε κυριολεκτικά να ξεκαρδιστεί από τα γέλια. Κάτω στα πατώματα. Στην ίδια εκτίμηση έχει και το Monty Python and the Holy Grail. 

    Star Wars (1977)
    Λάτρευε από πιτσιρικάς την sci-fi λογοτεχνία και κόμικς και το φιλμ του έδωσε την ευκαιρία να απολαύσει αυτό το concept σε μία τεράστια οθόνη!

    Eraserhead (1977)
    Είδε την αφίσα στην μαρκίζα και μπήκε στο σινεμά. Τα πάντα άλλαξαν μετά απ’ αυτό το φιλμ. Δεν ήταν το ίδιο παιδί και γι’ αυτό ευχαριστεί τον David Lynch.

    Peter O’Toole
    Εδώ αναφέρει τις ταινίες όπου πρωταγωνίστησε ο Peter O’Toole που για εκείνον αποτέλεσαν μεγάλη έμπνευση για να ακολουθήσει την πορεία του ηθοποιού. The Ruling Class, Becket, Lawrence of Arabia κλπ.

    Taxi Driver (1976)
    Μία κινηματογραφική εμπειρία, ένας ρόλος που ήταν στα επίπεδα του γούστου, της αισθητικής και της φιλοδοξίας του.

    https://www.youtube.com/watch?v=zd5WUn2oM8Y

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles