13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Κέντρο Παραγωγικότητας: Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος από φυσικά πρόσωπα για να παρέχουν υπηρεσίες ως εισηγητές ή εκπαιδευτές

    Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος από φυσικά πρόσωπα για να παρέχουν υπηρεσίες ως εισηγητές ή εκπαιδευτές σε προγράμματα εκπαίδευσης κατάρτισης απευθύνει το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου (KΕΠΑ). Η πρόσκληση είναι ανοικτή (χωρίς δηλαδή καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενδιαφέροντος) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν το ενδιαφέρον τους σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία οποιαδήποτε στιγμή.

    Σημειώνεται ότι η επιλογή των εισηγητών θα γίνεται για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση που παρουσιάζεται ανάγκη. Παράλληλα, και δεδομένου ότι το ΚΕΠΑ διατηρεί σύστημα αξιολόγησης με βάση το οποίο οι εισηγητές αξιολογούνται από τους συμμετέχοντες στα προγράμματα, με στόχο τη διατήρηση ψηλής και σταθερής ποιότητας εκπαίδευσης/κατάρτισης, το ΚΕΠΑ δύναται να συνεχίζει τη συνεργασία με τον ίδιο εισηγητή, νοουμένου ότι η αξιολόγησή του είναι ικανοποιητική.

    Ενδεικτικά τα προγράμματα για τα οποία ζητούνται υπηρεσίες εισηγητών/εκπαιδευτών αφορούν: Πρόγραμμα MBA πλήρους φοίτησης στην Αγγλική γλώσσα και πρόγραμμα Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή τη Δημόσια Διοίκηση μερικής φοίτησης στην ελληνική γλώσσα του Μεσογειακού Ινστιτούτου Διεύθυνσης (MΙΔ). – Επιμορφωτικά Προγράμματα /Σεμινάρια Διευθυντικής Ανάπτυξης για στελέχη επιχειρήσεων Διευθυντικού και Εποπτικού επιπέδου ή για ανέργους σε θέματα Μάνατζμεντ, Παραγωγικότητας, Ασφάλειας και Υγείας και σε εξειδικευμένα θέματα για επί μέρους κλάδους της οικονομίας. – Ενημερωτικές συναντήσεις και εργαστήρια που διεξάγονται στο πλαίσιο λειτουργίας του Εθνικού Κέντρου Europass Κύπρου σε μαθητές, φοιτητές, άνεργους ή και εργαζόμενους. – Προγράμματα Τεχνικής Επαγγελματικής Κατάρτισης σε επίπεδο τόσο αρχικής κατάρτισης (ταχύρρυθμα) όσο και συνεχιζόμενης κατάρτισης (επιμορφωτικά) για εργαζομένους ή ανέργους. – Προγράμματα κατάρτισης σε βασικές ή οριζόντιες δεξιότητες (επικοινωνία, ομαδική εργασία, επίλυση προβλημάτων, διαχείριση χρόνου, διαχείριση άγχους, Η/Υ κ.ά.) για εργαζομένους ή ανέργους. Κάθε πρόγραμμα κατάρτισης δυνατό να περιλαμβάνει διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα ή θέματα τα οποία πιθανό να ανατίθενται σε διαφορετικό εκπαιδευτή.

    Πληροφορίες για όλα τα προγράμματα που διεξάγονται ανά εξάμηνο είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΚΕΠΑ www.mlsi.gov.cy/kepa και στην ιστοσελίδα του ΜΙΔ www.mim.ac.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles