21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Πρόγραμμα Κατάρτισης από το ΚΕΠΑ: Ο Σχεδιασμός Καινοτομίας στις επιχείρησης

    Ένα πολύ ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανακοίνωσε πρόσφατα το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου με θέμα «Ο Σχεδιασμός Καινοτομίας στην οργανωτική δομή της επιχείρησης». Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα εκπαιδευτούν στους τρόπους σχεδιασμού και εφαρμογής της καινοτομίας στην οργανωτική δομή μιας επιχείρησης. Είναι δεδομένο ότι η ανάπτυξη και προώθηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών στην τοπική και ξένη αγορά μπορεί να αποδειχθεί ένας σημαντικός τρόπος αύξησης εσόδων και συνάμα επιβίωσης στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

    Με το πέρας του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες για σχεδιασμό οργανωτικής δομής στην επιχειχήρηση, ώστε να μπορούν αναγνωρίζουν προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν προοπτική πώλησης στην αγορά και να βρίσκουν τρόπους ανάπτυξης της καινοτομίας στην επιχείρηση.

    Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διευθυντικά και εποπτικά στελέχη επιχειρήσεων, κυρίως ΜΜΕ και θα πραγματοποιηθεί από 19.5.2015 – 02.6.2015 στις εγκαταστάσεις του ΚΕΠΑ στη Λάρνακα. Σημειώνεται επίσης ότι όσοι από τους συμμετέχοντες εντοπίσουν συγκεκριμένα προβλήματα στην επιχείρηση τους, τα οποία σχετίζονται με τα θέματα που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, μπορούν να ζητήσουν να τους επισκεφθούν αρμόδιοι λειτουργοί του ΚΕΠΑ, για δωρεάν επί τόπου συζήτηση των προβλημάτων αυτών. Η υλοποίηση της κατάρτισης θα γίνει μέσω της συμβατικής κατάρτισης με διαλέξεις και συζήτηση περιπτωσιακών μελετών.

    kepa

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles