16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις και δείτε το υποψήφιο για Όσκαρ Frankenweenie του Tim Burton!

    Δείτε αυτό το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου, στις 19:30 και αυτή την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 15:30, στο Cine Παράδεισος την ταινία που μας θύμισε γιατί αγαπάμε τον Tim Burton! Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις!

    To Frankenweenie είναι μία ιστορία που ήρθε από το παρελθόν, και με πολύ μεράκι και stop motion τεχνική, πήρε μεγάλου μήκους μορφή, και μας ταξίδεψε κι αυτή σε φανταστικούς κόσμους. Η ιστορία του 1984, μιλάει για τον μικρό Victor που, αφού θα χάσει τον αγαπημένο του σκύλο Sparky, θα επιστρατεύσει την επιστήμη για να τον επαναφέρει στη ζωή. Το θέμα είναι πως ο Sparky θα προκύψει… κάτι διαφορετικό από ένας απλός σκύλος, τρομάζοντας την πόλη!

    Κοντά 30 χρόνια μετά, ο cult δημιουργός θυμάται σ’ αυτή την ασπρόμαυρη συγκινητική ταινία τα πρώτα του χρόνια, προσθέτοντας μεγάλη διάρκεια, τρισδιάστατο animation, και φυσικά την γνωστή του Burton-ική αντίληψη για τον κόσμο!

    Αφήστε τα ονόματά σας σ’ αυτό το post, δηλώνοντας και ποια από τις δύο μέρες θέλετε να παρακολουθήσετε το Frankenweenie στο Σινέ Παράδεισος μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 22/02/2013. Οι νικητές θα ανακοινωθούν το Σάββατο το πρωί σε αυτό το post.

    Update: Οι νικητές, έχουν ειδοποιηθεί στα mail τους. Καλή προβολή!

    Related Articles

    16 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles