20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κερδίστε 10 κωδικούς της εφαρμογής Face Metrics Pro για iPhone (UPDATE: Οι νικητές)

    UPDATE: Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε και οι νικητές (teodore88, Aris, George, Παναγιώτης, Nikos, Claudia, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Aris, Yannis & Χρήστος) ήδη ενημερώθηκαν με email για τους κωδικούς που κέρδισαν.

    Η πρώτη παγκοσμίως εφαρμογή ανάλυσης προσωπολογίας δωρεάν για εσάς, αρκεί να είστε γρήγοροι!

    O Έλληνας κομμωτής Θοδωρής Οικονομάκης είχε την ιδέα της εφαρμογής Face Metrics Pro, για την οποία σας έχουμε ξαναγράψει στο digitallife.gr.

    Πρόκειται για την πρώτη παγκοσμίως εφαρμογή ανάλυσης προσωπολογίας στον κόσμο, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε την αρμονία του προσώπου σας, να πάρετε συμβουλές για θέματα όπως το τι γυαλιά ή χτένισμα ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σας κ.λπ.

    Η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη ΚΑΙ για iPhone σε δύο διαφορετικές εκδόσεις.

    • Δωρεάν έκδοση [download link]
    • Paid έκδοση [download link] με full χαρακτηριστικά και κανέναν περιορισμό όσον αφορά τον αριθμό των προσώπων που μπορείτε να εισάγετε για να δείτε αρμονία προσώπου, συμβουλές κλπ.

    Εμείς, σε συνεργασία με το xblog, σας προσφέρουμε 10 ΔΩΡΕΑΝ κωδικούς της paid έκδοσης. Οι πιο γρήγοροι από εσάς θα μπορέσετε να την κατεβάσετε τώρα στο iPhone σας ΔΩΡΕΑΝ, αρκεί να είστε οι 10 πρώτοι που θα κάνετε comment κάτω από αυτό το θέμα χρησιμοποιώντας μία έγκυρη email address (το email σας δε δημοσιοποιείται παρά μόνο θα είναι στη διάθεση της ομάδας του digitallife.gr όπως σε όλους τους διαγωνισμούς μας).

    Πώς μπορείτε να τοποθετήσετε τον κωδικό αν είστε από τους τυχερούς;

    Απλά μπείτε στο App Store από το iPhone σας, επιλέξτε “Featured”, “Redeem” και χρησιμοποιήστε τον κωδικό που θα σας αποστείλουμε με e-mail.

    Είστε έτοιμοι για το comment; Προλάβετε!

     

    Related Articles

    17 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles