21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κερδίστε 2 συμμετοχές με έκπτωση (από 1.450 στα 950€) στο Digital & Social Media Diploma της KnowCrunch

    Η KnowCrunch σε συνεργασία με το Deree – The American College of Greece παρουσιάζουν το πληρέστερο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε Digital & Social Media. Το 3ο Digital & Social Media Diploma, διάρκειας 120 ωρών θα ξεκινήσει στις 6 Απριλίου στην Αθήνα στις σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του Deree (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή, Αθήνα) με εισηγητές 16 έμπειρους επαγγελματίες και στελέχη της αγοράς.

    unspecified

    Το digitallife.gr και το socialmedialife.gr προσφέρουν 2 συμμετοχές στο Digital & Social Media Diploma με ειδική τιμή από 1.450€ στα 950€.

    Το Digital & Social Media Diploma αποτελεί την πληρέστερη επαγγελματική εκπαίδευση στον τομέα των ψηφιακών μέσων επικοινωνίας και marketing, που ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές και τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς. Έχει σκοπό να εκπαιδεύσει φοιτητές, στελέχη και επαγγελματίες με σκοπό να «ανακαλύψουν» το ψηφιακό τους μέλλον στην ανταγωνιστική αγορά εργασίας που αναζητά εναγωνίως τα καλύτερα καταρτισμένα στελέχη. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων ενός σύγχρονου επαγγελματία ή στελέχους επιχείρησης, παρέχοντας τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες στο αντικείμενο του ψηφιακού marketing.

    Διαβάστε περισσότερα για το Digital & Social Media Diploma της KnowCrunch εδώ

    unspecified2

    Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάνοντας ΣΧΟΛΙΟ κάτω από αυτό το άρθρο ή και PUBLIC SHARE το διαγωνισμό όταν αυτός αναρτηθεί στο Facebook.

    Ο διαγωνισμός λήγει στις 22 Μαρτίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν ακολούθως με ξεχωριστό ποστ στα δύο sites.

    Καλή επιτυχία!

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles