11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τέσσερις εβδομάδες, τέσσερα δώρα από το Cosmote 4G: Εβδομάδα 1η! Κερδίστε το κορυφαίο HTC One M8

    Λάβετε μέρος στο νέο εορταστικό διαγωνισμό του Cosmote 4G και του digitallife.gr και κερδίστε ένα κορυφαίο smartphone κάθε εβδομάδα έως τα τέλη του έτους. Ξεκινάμε με το HTC One M8.

    Το HTC One M8 είναι η ναυαρχίδα του δημοφιλούς κατασκευαστή και συνδυάζει όλα τα προτερήματα των προκατόχων της, βελτιωμένη ακόμη περισσότερο! Διατηρεί τον εξαιρετικό σχεδιασμό και τη μεταλλική κατασκευή για την οποία έγινε διάσημη η σειρά “One”, ενώ στο εσωτερικό του κρύβει πανίσχυρο hardware με τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 και 2GB μνήμης RAM, αρκετά ακόμα και για τους απαιτητικότερους χρήστες.

    HTC One M8

    Φυσικά τρέχει Android 4.4 KitKat «κάτω» από το ταχύτατο και καλαίσθητο Sense UI 6.0 της HTC, με την απεικόνιση στην full HD Super LCD3 οθόνη των 5 ιντσών να είναι «χάρμα οφθαλμών». Αυτονόητες είναι οι εκτεταμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας με Bluetooth 4.0, microUSB με MHL TV-Out, NFC και θύρα υπερύθρων, ώστε να είστε διαρκώς σε επικοινωνία και σε επαφή με οποιαδήποτε άλλη συσκευή σας για διαμοιρασμό περιεχομένου.

    Μεγάλο όπλο του, η δυνατότητα αξιοποίησης των 4G δικτύων (LTE Cat4 150/50 Mbps), με ταχύτητες κατεβάσματος που μπορούν να αγγίξουν ακόμη και τα 150 Mbps μέσω του δικτύου της Cosmote. Ήτοι, μουσική κατεβαίνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, η θέαση online ταινιών/videos είναι ομαλή και απροβλημάτιστη ενώ μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία μεγάλου μεγέθους σε πολύ λίγο χρόνο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια 4G nano-SIM που μπορείτε να εκδώσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα Cosmote-Γερμανού.

    Cosmote4G

    Το HTC One M8 διαθέτει, επίσης, μια οπίσθια dual Ultrapixel κάμερα και είναι το μοναδικό στην κατηγορία του με αυτό το χαρακτηριστικό, ώστε να κάνετε ειδικές λήψεις «παίζοντας» με την εστίαση και πολλά ακόμη εφέ, ή να κάνετε τις τυπικές λήψεις φωτογραφιών και video (1080p) υψηλής ποιότητας. Ακόμη και slow-motion 720p video, ενώ η μπαταρία των 2.600mAh θα το κρατήσει σε λειτουργία καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας σας. Δείτε περισσότερα στο αναλυτικό review μας εδώ.

    Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάνοντας ΣΧΟΛΙΟ κάτω από αυτό το άρθρο ή και SHARE το διαγωνισμό όταν αυτός αναρτηθεί στο Facebook.

    Ο διαγωνισμός μας διαρκεί μία εβδομάδα και λήγει στις 11 Δεκεμβρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί ακολούθως στο digitallife.gr και φυσικά θα ξεκινήσει ο επόμενος διαγωνισμός μας σε συνεργασία με την Cosmote.

    Καλή επιτυχία!

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grKERDISETOnethall.grwww.tixerakias.com

    Save&Winjaba.gr

    Όροι χρήσης

    Related Articles

    2708 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles