25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τέσσερις εβδομάδες, τέσσερα δώρα από το Cosmote 4G: Εβδομάδα 3η! Κερδίστε το κορυφαίο Samsung Galaxy Alpha

    Λάβετε μέρος στο νέο εορταστικό διαγωνισμό του Cosmote 4G και του digitallife.gr και κερδίστε ένα κορυφαίο smartphone κάθε εβδομάδα έως τα τέλη του έτους. Το τρίτο κινητό που κληρώνουμε είναι το Samsung Galaxy Alpha.

    Samsung Galaxy Alpha

    Το Samsung Galaxy Alpha συνδυάζει τις κορυφαίες επιδόσεις και χαρακτηριστικά των μοντέλων της Samsung με μεταλλική κατασκευή, για πρώτη φορά, προσφέροντας ποιοτική αίσθηση, στιβαρότητα αλλά με πολύ μικρό βάρος και πάχος (115gr, 6,7mm). Η Super AMOLED HD οθόνη των 4,7 ιντσών είναι η ιδανική σε μέγεθος και με εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης, ενώ είναι και η πρώτη σε smartphone που προστατεύεται από Gorilla Glass 4 για μέγιστη αντοχή σε γρατζουνιές και φθορές. Το Galaxy Alpha διαθέτει και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κεντρικό πλήκτρο του, ενώ στο εσωτερικό του κρύβεται ένα οκταπύρηνο Exynos chipset που προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις. Αυτονόητες είναι οι εκτεταμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας με Wi-Fi (Direct, Hotspot), Bluetooth 4.0, microUSB και NFC, ώστε να είστε διαρκώς σε επικοινωνία και σε επαφή με οποιαδήποτε άλλη συσκευή σας για διαμοιρασμό περιεχομένου. Σε συνδυασμό με το Android 4.4.4 KitKat και το δημοφιλές interface της Samsung, θα κάνει τη χρήση του, απόλαυση. Η κάμερα των 12 MPixel μπορεί να τραβήξει 4Κ βίντεο απίστευτης ποιότητας και ανάλυσης, αλλά και 1080p video στα 60FPS ή slow-motion 720p video στα 120FPS.

    Δείτε περισσότερα στο αναλυτικό review μας εδώ.

    Cosmote4G

    Το 4G δίκτυο της Cosmote είναι το ταχύτερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, παρέχοντας και ευρεία πληθυσμιακή κάλυψη άνω του 60%, με απώτερο στόχο το ποσοστό να φθάσει το 70% μέχρι το τέλος του 2014. Καλύπτει όλες τις πόλεις άνω των 50.000 κατοίκων, ήτοι 18 ελληνικές πόλεις εκτός της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας, όπως το Ηράκλειο, ο Βόλος, τα Ιωάννινα, η Χαλκίδα, οι Σέρρες, η Καλαμάτα και αρκετές ακόμη. 

    Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, κάνοντας ΣΧΟΛΙΟ κάτω από αυτό το άρθρο ή και SHARE το διαγωνισμό όταν αυτός αναρτηθεί στο Facebook.

    Ο διαγωνισμός μας διαρκεί μία εβδομάδα και λήγει στις 25 Δεκεμβρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί ακολούθως στο digitallife.gr και φυσικά θα ξεκινήσει ο επόμενος διαγωνισμός μας σε συνεργασία με την Cosmote.

    Καλή επιτυχία!

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grKERDISETOnethall.grwww.tixerakias.com

    Save&Winjaba.gr

    Όροι χρήσης

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles