19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κερδίστε ένα ζευγάρι ακουστικά DIESEL Noise Division VEKTR In Ear by Monster

    To digitallife.gr και το mobilefan.gr σας προσφέρουν ένα χρήσιμο δώρο, με αφορμή τη νέα σεζόν και το φθινόπωρο που πλησιάζει, ένα δώρο που θα γεμίσει με μελωδίες τα περισσότερο ψυχρά βράδια που έρχονται. Είναι ένα ζευγάρι ακουστικά DIESEL Noise Division VEKTR In Ear by Monster.

    MHDESLIECT_129556_GLAM_01
    Ξεχωριστή ποιότητα ήχου χωρίς παραμορφώσεις και με μπάσα που κάνουν τη διαφορά ακόμη και στα in-ears μοντέλα. Η DIESEL βάζει τη σχεδίαση και το brand και η MONSTER την τεχνογνωσία για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού προϊόντος. Με πολλαπλά μεγέθη για τα ear tips, ιδιαίτερο τριγωνικό σχεδιασμό που κάνει τη διαφορά, καλώδιο που δεν μπερδεύεται, αλλά και hands-free control για τις κλήσεις και τη μουσική σας, τα άνετα VEKTR δε θα σας προβληματίσουν στιγμή. Διαθέσιμη και θήκη για την προστασία τους.

    DIESEL Noise Division VEKTR In Ear by Monster

    Τα ακουστικά DIESEL Noise Division VEKTR In Ear by Monster μπορείτε κι εσείς τώρα να το διεκδικήσετε λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό, κάνοντας ΣΧΟΛΙΟ κάτω από αυτό το άρθρο ή και PUBLIC SHARE όταν αναρτηθεί στο Facebook.

    Ο διαγωνισμός λήγει στις 13 Σεπτεμβρίου 20 Σεπτεμβρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί ακολούθως στο digitallife.gr με ξεχωριστό ποστ.

    Καλή επιτυχία!

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grKERDISETOnethall.grwww.tixerakias.com

    Save&Winjaba.gr

    Όροι χρήσης

    Related Articles

    877 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles