15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Κερδίζει “έδαφος” η Apple TV μετά τα Όσκαρ του CODA

    Τα φετινά Όσκαρ, εκτός από την ανατροπή που έφεραν στην καριέρα του Γουίλ Σμιθ, άλλαξαν ως ένα βαθμό και τις «ισορροπίες» ανάμεσα στις δημοφιλείς πλατφόρμες streaming. Το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κατάφερε να αποσπάσει η ταινία CODA της Apple TV, ένα ιδιαίτερο συγκινητικό δράμα που διηγείται την ιστορία μιας οικογένειας κωφών και τη σχέση τους με ένα παιδί που έχει την ακοή του.

    Όπως ήταν φυσικό, τα τρία συνολικά βραβεία που απέσπασε το CODA έφεραν και μεγάλη αύξηση στους συνδρομητές της Apple TV. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η «κίνηση» στην υπηρεσία αυξήθηκε κατά 25%, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που θέλησαν να δουν την οσκαρική ταινία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple είχε συμφωνήσει για τα δικαιώματα διανομής αμέσως μετά την πρεμιέρα της ταινίας που πραγματοποιήθηκε στις 28  Ιανουαρίου 2021, πραγματοποιώντας ρεκόρ αγοράς έναντι 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

    Υπενθυμίζεται ότι η ταινία CODA, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις, κατάφερε να αποσπάσει το χρυσό αγαλματίδιο της Καλύτερης ταινίας, ενώ παράλληλα κέρδισε τα όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου και Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Τρόι Κότσερ.

    Διαβάστε επίσης:

    Αποσύρεται από την υποκριτική ο Τζιμ Κάρεϊ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles