11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Kevin Costner και Woody Harrelson συνεργάζονται για το remake του «Highwaymen» στην καταδίωξη του διδύμου Μπόνι και Κλάιντ

    Ο Kevin Costner και ο Woody Harrelson θα συνεργαστούν πάνω σε ένα νέο remake του Netflix, το «Highwaymen», στο οποίο οι ηθοποιοί θα υποδυθούν τους Frank Hamer και Manny Gault, ενώνοντας τις δυνάμεις τους στο κυνήγι του γνωστού διδύμου εγκληματιών, Bonnie Parker και Clyde Barrow. Το «Highwaymen» αποτελούσε αρχικά project της Universal Pictures, που έμενε στο ράφι για χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Netflix εργάζεται πυρετωδώς ώστε να αποκτήσει τα δικαιώματα από το άλλο studio, ενώ έχει υπογράψει ήδη με τον Costner και Harrelson συμφωνία για να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή.

    Highwaymen

    Το σενάριο είχε γραφεί αρχικά από τον John Fusco (Marco Polo), ενώ το revision του γράφηκε από τον John Lee Hancock (Saving Mr. Banks), ο οποίος θα σκηνοθετήσει και την ταινία. Αν το project προχωρήσει, ο Costner λέγεται ότι θα ενσαρκώσει τον Hamer, ενώ ο Harrelson τον Gault. Οι δυο αυτοί αστυνομικοί του τμήματος Texas Ranger Division, ωθήθηκαν στην σύνταξη, προκειμένου να αφοσιωθούν στο κυνήγι των δυο διαβόητων φονικών κακοποιών, οι οποίοι άφησαν εκατοντάδες νεκρούς, αστυνομικούς και απλούς πολίτες στη προσπάθειά τους να διαφύγουν μετά από αμέτρητες ληστείες τραπεζών.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=cRYp6Xos79k

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles