23 C
Athens
Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
More

    Kevin Spacey: Δυναμική επιστροφή με συνωμοσίες και δράση στο “The Awakening”

    Ο Kevin Spacey επιστρέφει στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστικό ρόλο στο The Awakening, ένα θρίλερ συνωμοσίας και δράσης της Camelot Films, το οποίο παρουσιάζεται αυτή την εβδομάδα στις Κάννες από τα Cloud9 Studios. Η ταινία σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα στη σταδιακή επιστροφή του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, μετά την αθώωσή του το 2023 από κατηγορίες σεξουαλικής και άσεμνης επίθεσης.

    Στο καστ συμμετέχουν οι Peter Stormare (Fargo, John Wick: Chapter 2), Alice Eve (Star Trek Into Darkness, Men in Black 3), ο ανερχόμενος Justin Tinto, Eddie “The Beast” Hall (Expendables 4) και Matt Hookings (Prizefighter). Συμπληρώνουν οι Steve Berkoff (The Girl With The Dragon Tattoo) και Julian Glover (Game of Thrones, Indiana Jones and the Last Crusade).

    Η ιστορία ακολουθεί τον Jason (Tinto) και τη Rebecca (Eve) καθώς ανακαλύπτουν μια παγκόσμια συνωμοσία ελέγχου και προσπαθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Matt Routledge, ενώ το σενάριο συνυπογράφεται από τους Tinto, Routledge και Hookings. Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε στα Pinewood Studios και η ταινία βρίσκεται πλέον σε στάδιο post-production.

    Παραγωγοί είναι οι Matt Hookings (CEO της Camelot Films) και Tim Kent, ενώ executive producers είναι οι Justin Tinto, Sally Woodward, Adrian Goodisman και η Pia Patatian των Cloud9 Studios.

    Ο Hookings χαρακτήρισε την ταινία «εξαιρετικά επίκαιρη», σημειώνοντας: «Το να συνδυάσουμε τους λάτρεις του σινεμά με τους συνωμοσιολόγους δημιούργησε ένα υβριδικό κοινό που δεν φανταζόμουν ότι υπάρχει».

    Η Cloud9 Studios παρουσιάζει επίσης στις Κάννες τις ταινίες Old Man In The Dunes με τον Aaron Eckhart, Assassination του Barry Levinson με τους Jessica Chastain, Brendan Fraser, Al Pacino και Bryan Cranston, τη ρομαντική κομεντί Under The Stars με τους Toni Collette και Andy Garcia, και το υπερφυσικό θρίλερ Unmerciful Good Fortune με πρωταγωνίστρια τη Rosario Dawson.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    15,200ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles