24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    “Να, γιατί άφησα το Android για τα Windows Phone”. Ο λόγος που δεν περίμενες να ακούσεις!

    Ο συντάκτης του Gigaom, Kevin Tofel, σε άρθρο του στο δημοφιλές τεχνολογικό site, εξηγεί το λόγο για τον οποίο αποφάσισε τελικά να αφήσει το Android και να χρησιμοποιεί ενεργά το Windows Phone κινητό του. Και όπως φαίνεται, ο λόγος της “στροφής” του στο λειτουργικό της Microsoft προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς δεν είναι άλλος από την εφαρμογή που ανακάλυψε στα WP για απροβλημάτιστη χρήστη του… Google+!

    nokia-lumia-930

    O Tofel αποφάσισε να μετατρέψει το Nokia Lumia 930, που έχει εδώ και καιρό στην κατοχή του, στη βασική συσκευή που θα χρησιμοποιεί καθημερινά, αφότου βρήκε στο twitter συστάσεις για χρήση της εφαρμογής gPlus, ενός native Google+ client για Windows Phone. “Είμαι heavy user του Google+, το χρησιμοποιώ επτά μέρες την εβδομάδα και έως τώρα η εμπειρία του G+ στο Windows Phone ήταν προβληματική. Τουλάχιστον μέχρι αυτό το Σαββατοκύριακο…” σημειώνει σχετικά ο Tofel, ο οποίος συνεχίζει περιγράφοντας την ενθουσιώδη εμπειρία του από την εφαρμογή που ανακάλυψε και η οποία τον έπεισε να αφήσει το Android για τα Windows Phone.

    Ο ίδιος, πάντως, είναι ένας οπαδός της τεχνολογίας με το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, δεν ενθουσιάζεται από μόδες, τάσεις και ό,τι ακολουθεί η πλειονότητα των χρηστών, ενώ, στο παρελθόν, σε ένα ακόμη… ανατρεπτικό άρθρο του είχε αποκαλύψει πως έχει αγοράσει ακόμη και ένα… Chromebook Pixel.

    Για τον τρόπο, πάντως, που αντιμετωπίζει τη δουλειά του, τη θέρμη με την οποία υποστηρίζει τις ξεχωριστές του επιλογές, τις τεκμηριώσεις και τα επιχειρήματά του, ακόμη κι αν δε συμφωνούμε με κάποια από αυτά, δεν έχουμε παρά να του “βγάλουμε το καπέλο”…

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles