15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Τα KFC στην Ινδία προσφέρουν high-tech Boxmeals με ενσωματωμένο power bank!

    Οι υπεύθυνοι της γνωστής αλυσίδας γρήγορου φαγητού KFC στην Ινδία σκέφτηκαν έναν εξαιρετικό τρόπο για να κάνουν τη ζωή των πελατών τους ακόμη πιο… εύκολη και συγχρόνως πιο “high-tech”. Σε συνεργασία λοιπόν με την Βlink Digital, μία εταιρεία τεχνολογίας που εδρεύει στην πόλη Μουμπάι (Βομβάη), τα KFC προσφέρουν σε κάθε Boxmeal ένα ενσωματωμένο power bank που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη να απολαμβάνει τα chicken nuggets του και παράλληλα να… φορτίζει το κινητό του!

    watt-a-box

    Το Watt a Box όπως ονομάζεται (εκτός από το φαγητό) περιλαμβάνει ένα power bank χωρητικότητας στα 6.100mAh και την microUSB υποδοχή μαζί με το απαραίτητο καλώδιο για τη φόρτιση (υπάρχει μάλιστα επιλογή για iPhone η για Android). Το power bank μπορεί να αποσπαστεί από το Watt a Box και να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια από τον εκάστοτε χρήστη, ενώ σύμφωνα με τα tests που έτρεξε το τεχνολογικό site της Ινδίας BGR, το power bank των KFC δεν ήταν και ότι καλύτερο όπως αποδείχθηκε, καθώς οι υπεύθυνοι του site διέκριναν ότι φόρτιζε με μεγάλη καθυστέρηση τις συσκευές με τις οποίες ήταν συνδεδεμένο. Όπως και να ΄χει η ενδιαφέρουσα αυτή προσφορά είναι δωρεάν και αν μη τι άλλο εξαιρετικά πρωτότυπηΔυστυχώς, το Watt a Box υπάρχει μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ινδία, αλλά σίγουρα θα είχε πλάκα να το δούμε και από τα μέρη μας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles