20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κηδεία ή πωλητήριο για το WebOS; Σήμερα αποφασίζεται η τύχη του λειτουργικού

    Με meeting στα γραφεία της HP που θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 ώρα Αθήνας, 10:30 ώρα Σαν Φρανσίσκο, με επικεφαλή την νέα CEO της HP που αντικατέστησε τον Leo Apotheker, την κα Meg Whitman θα αποφασιστεί η τύχη του WebOS.

    Όσο κι αν η εταιρία πριν καιρό αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή των Pre και των TouchPads, οι προσφορές που έγιναν στα καταστήματα για τις συσκευές, κατόρθωσαν εκπληκτικές πωλήσεις. Τι κι αν οι developers του WebOS άρχισαν να μοιράζουν βιογραφικά; Τι κι αν η Microsoft δέχτηκε αιτήματα πρόσληψης από τουλάχιστον 1000 προγραμματιστές; Τι κι αν ο Leo Apotheker κατηγορήθηκε για την μεγαλόπρεπη γκάφα του θανάτου ενός λειτουργικού που το είχε εξαγοράσει μόλις πριν 1,5 χρόνο;

    Η τύχη του θα αποφασιστεί σήμερα και αναμένουμε μέσα στην νύχτα τα αποτελέσματα. Μία business card που δημοσίευσε το The Next Web και ανήκει στον John Kneeland, που σαν ιδιότητα γράφει “Ο τελευταίος άνθρωπος που παραμένει όρθιος στο τμήμα του WebOS” τα λέει όλα. Τόσο για την αίσθηση του χιούμορ, όσο και για την γενικότερη αίσθηση των ανθρώπων μέσα στην HP που ασχολούνται με το WebOS. Λέγεται, μάλιστα, πως έχουν αρχίσει να πέφτουν στοιχήματα.

    Πηγές: The Next Web, Gizmodo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles