19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κι άλλες δυνατές προσφορές σε smartphones στο Lightinthebox.com!

    Αν ψάχνετε να κάνετε μια αγορά εν όψει Πάσχα, κυρίως smartphones για εσάς ή για δώρο, το lightinthebox τρέχει κι άλλες δυνατές προσφορές αυτές τις μέρες, από τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε!

    lightinthebox

    Μπορείτε να βρείτε smartphones από… €40 και μάλιστα αρκετά ικανά, μέχρι high-end συσκευές που θα καλύψουν τις ανάγκες και των απαιτητικότερων χρηστών. Για παράδειγμα, το HotTom S12 έρχεται στα €44 με οθόνη 5″, 1 GB RAM και dual camera, ενώ το ανθεκτικό και αδιάβροχο Doogee S60 Lite έρχεται στα €133 με 4GB RAM και 5.580mAh μπαταρία!

    Θέλετε κάτι πιο… high-end; To Huawei Honor 7X στα €197 με 4GB RAM και 6άρα fullHD+ οθόνη, αλλά και το Honor 9 στα 272 με το HiSilicon Kirin 960 και 6GB RAM! Τέλος, το δημοφιλές Xiaomi Mi Note 3 στα €267, με 6GB RAM και το αγαπημένο σας MIUI interface.

    Όλες τις νέες προσφορές του lightinthebox μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.
    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles