21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κι όμως, δεν είναι όλες οι εκδόσεις της Monopoly βαρετές

    Αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα και διαχρονικά επιτραπέζια παιχνίδια. Με αυτό μεγάλωσαν και έπαιξαν πολλές γενιές παιδιών. Μιλάμε για την Monopoly, το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι που πρωτοεμφανίστηκε το 1903 στην Αμερική, ως ένας τρόπος απόδοσης της οικονομίας και της κοινωνίας. Από τότε έχουν υπάρξει πολλές εκδόσεις, όπως η Μονόπολη Σύγχρονη Ελλάδα, η Μονόπολη Disney, η Μονόπολη Ευρώ, η Μονόπολη Junior, η Μονόπολη Ηλεκτρονική Τράπεζα, η Μονόπολη Παγκόσμια Έκδοση, η Μονόπολη Αυτοκρατορία κ.α. Κάποιες είναι άσχημες, κάποιες είναι όμορφες, όμως η νέα έκδοση υπό τις σχεδιαστικές ικανότητες του Romero Britto είναι συναρπαστική.

    635956707531279508-890675066_monopoly2

    Η Winning Solutions θεωρείται υπεύθυνη για κάποιες από τις πιο εκθαμβωτικές εκδόσεις παιχνιδιών που έχεις δει ποτέ, όπως το Scrabble και η Monopoly, και η τελευταία έκδοση του κλασικού παιχνιδιού επενδύσεων είναι εμπνευσμένη από το Μαϊάμι και την εμπνεύστηκε ο pop artist, Romero Britto.

    dsad

    Αντί του κλασικού αναδιπλούμενου ταμπλό, η Μονόπολη Μαϊάμι αποτελείται από ένα βαθύ ξύλινο κουτί με γυάλινη επιφάνεια πάνω από το ταμπλό. Ακόμη, τα έξι πιόνια και όλες οι κάρτες έχουν υποστεί τις αλλαγές του Britto. Δεν θα μας πειράξει αν καταλήξουμε στην φυλακή, αφού μοιάζει με γκαλερί έργων τέχνης.

    asd

    Το άσχημο είναι ότι η Μονόπολη Μαϊάμι κοστίζει 500 δολάρια, οπότε αν είναι να την αγοράσεις, καλύτερα να μαζεύεις χρήματα από τώρα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles