20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κι όμως, ο Indiana Jones ακόμα μισεί τους Ναζί και τα… φίδια! Δείτε το νέο trailer

    Ένα ακόμα trailer για το επερχόμενο Indiana Jones and the Dial of Destiny είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι fans κατά τη διάρκεια του φετινού Super Bowl. Εκτός από την επιστροφή του Harrison Ford στο ρόλο του θρυλικού αρχαιολόγου, στην ταινία της LucasFilm αναμένεται να επιστρέψουν και οι Ναζί. Χρονικά τοποθετείται η δράση στο 1969, όταν ο Indy θα αναμιχθεί ξανά με ένα μυστήριο αντικείμενο στο πλαίσιο του ψυχρού πολέμου και της μάχης για την κατάκτηση του διαστήματος.

    Όπως αποκαλύπτει το trailer, στο Indiana Jones and the Dial of Destiny υπάρχουν σκηνές που επικεντρώνονται στην αναδρομή στο παρελθόν, στις οποίες ενημερώνεται το κοινό για τη συνάντηση του πρωταγωνιστή με τον βασικό «κακό» της ταινίας, τον Voller.
    Για το λόγο αυτό, στο sequel έπρεπε ο Ford να ξαναγίνει νέος με υλικό που χρησιμοποιήθηκε από το Raiders of the Lost Ark. Ο Indy δε θα είναι ο μόνος ήρωας αυτή τη φορά, αφού θα μοιραστεί την οθόνη με την Phoebe Waller-Bridge, η οποία θα υποδυθεί τη βαφτιστήρα του Helena.

    Στο Indiana Jones and the Dial of Destiny επιστρέφει επίσης ο John Rhys-Davies στο ρόλο του Sallah, του Αιγύπτιου φίλου του Indy. Στην ταινία παίζουν επίσης οι Boyd Holbrook, Antonio Banderas, Toby Jones και Thomas Kretschmann. Σημειώνεται ότι το Indiana Jones and the Dial of Destiny είναι η πρώτη στο franchise που δε σκηνοθετεί ο Steven Spielberg, αλλά ο James Mangold, βασισμένος σε ένα σενάριο που έγραψε ο ίδιος μαζί με τους Jez Butterworth και John-Henry Butterworth.

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στον κινηματογράφο στις 30 Ιουνίου 2023.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Tar και Τιτανικός από σήμερα στις αίθουσες

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles