13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Κι όμως ο νέος MagSafe Charger της Apple λειτουργεί και με τα Samsung Galaxy Z Fold2 και Google Pixel 5

    Μία από τις πλέον πολυσυζητημένες προσθήκες των νέων iPhone 12 είναι η υποστήριξη της τεχνολογίας MagSafe για ασύρματη φόρτιση. Οι νέες προτάσεις διαθέτουν μαγνητικό δακτύλιο στην πλάτη, ώστε να μπορούν να “προσαρμοστούν” σε μια σειρά από αξεσουάρ, από πορτοφόλια έως βάσεις και ασύρματα μαξιλάρια φόρτισης.

    Ο φορτιστής MagSafe υποστηρίζει την τεχνολογία Qi, κάτι που ωστόσο συνεπάγεται ότι και άλλες συσκευές που υποστηρίζουν το πρότυπο θα μπορούσαν να φορτίζουν απ’ αυτόν, αρκεί να διαθέτουν μαγνήτες.

    Και όπως φαίνεται και από δοκιμές που ήδη διαρρέουν online, ήδη μπόρεσε να συνδεθεί με άλλα smartphones με μαγνήτη, όπως το καινοτόμο foldable Samsung Galaxy Z Fold2. Βλέπουμε στα tests του Max Weinbach από το Android Police ότι η σύνδεση πραγματοποιείται με επιτυχία, αν και φαίνεται ότι ο ο φορτιστής θα μπορούσε να φύγει από τη θέση του εύκολα, αν ασκήσετε λίγη δύναμη. Δεν είναι επίσης ξεκάθαρο σε τι ταχύτητα πραγματοποιείται η φόρτιση, αν και υποθέτουμε ότι θα είναι στα 7,5W, καθώς μόνο τα iPhone 12 διαφημίζεται ότι μπορούν να φορτίσουν ασύρματα στα 15W.

    Ένα άλλο smartphone που συνεργάζεται με το φορτιστή MagSafe είναι το Google Pixel 5 και, όπως βλέπουμε σε video του Aaron Zollo, τα καταφέρνει αρκετά καλά. Γνωρίζουμε ότι η Google έχει τοποθετήσει ένα πλαστικό κυκλικό άνοιγμα στο περίβλημα αλουμινίου του Pixel 5, ειδικά την για ασύρματη φόρτιση, κάτι που προφανώς αποτελεί το λόγο για τον οποίο κατάφερε να λειτουργήσει τόσο καλά η συσκευή σε συνεργασία με τον MagSafe Charger.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles