19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Κι όμως τα AirPods της Apple επιβιώνουν σε δοκιμές πτώσης και αντοχής στο νερό! (video)

    Μπορεί οι αρχικές εκτιμήσεις να έκαναν λόγο για πιθανή καθυστέρηση της άφιξης των AirPods, όμως τελικά μόλις πριν από μερικές ημέρες έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους στα ράφια των καταστημάτων, ενώ δεν έλειπαν και οι χαρακτηριστικές περιπτώσεις πελατών που περίμεναν ανυπόμονα για να αποκτήσουν ένα ζευγάρι ακουστικών παρά το υψηλό κόστος, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Επιπλέον, οι πρώτες εντυπώσεις ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, με τους καταναλωτές να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη γρήγορη φόρτιση και την ευκολία στη χρήση που προσφέρουν.

    appleairpods

    Όπως συμβαίνει με τα smartphones, έτσι και τα ακουστικά είναι κάτι που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Κάτι τέτοιο ενέχει υψηλούς κινδύνους ενδεχόμενης πτώσης ή ακόμη και άλλων ατυχημάτων (όπως το να βρεθούν στον κάδο του πλυντηρίου). Έτσι, ένας δημοφιλής YouTuber, γνωστός με το ψευδώνυμο «EverythingApplePro», υπέβαλλε τα νέα Apple AirPods σε ορισμένες δοκιμές πτώσης και αντοχής στο νερό.

    Συγκεκριμένα, πέταξε τα Airpods από ύψος περίπου 3 μέτρων (10 ποδιών), ενώ αυτά βρίσκονταν μέσα στο κουτί τους αλλά και έξω από αυτό. Σε κάθε περίπτωση, τα ακουστικά επέζησαν της δοκιμασίας χωρίς να πάθουν το παραμικρό. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα AirPods και το κουτί φόρτισής τους επιβίωσαν από έναν ολόκληρο κύκλο πλύσης αλλά και από στιγμιαία βύθιση στο νερό!

    Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που η Apple δεν τα προωθεί ως αξεσουάρ ανθεκτικά στο νερό, δεν καλύπτονται και από ανάλογη εγγύηση. Ως εκ τούτου, αν και το video αυτό μπορεί να σας πείσει για την αξιοπιστία τους, δε σημαίνει όμως πως δεν πρέπει να είστε επιφυλακτικοί για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως σε περίπτωση που καταστραφούν από την επαφή με ποσότητα νερού ή εξαιτίας κάποιας τυχαίας πτώσης.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles