12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Κι όμως το foldable smartphone της Huawei είναι πιο …έτοιμο απ’ ότι φανταζόμασταν

    Η Huawei φαίνεται πως έχει περισσότερο έτοιμο απ’ ό,τι περιμέναμε το foldable smartphone της. Καθώς ο ανταγωνισμός των εταιρειών το 2019 αναμένεται να είναι σκληρός στο κομμάτι των foldables (ας θυμηθούμε ότι η Samsung έχει ήδη παρουσιάσει μία πρώτη μορφή της δικής της συσκευής, αναφορές από την …Κορέα σημειώνουν ότι η Huawei έχει ήδη δείξει τη δική της πρόταση στη χώρα.

    Huawei Rendering

    Οι πληροφορίες θέλουν την κατασκευάστρια από την Κίνα να παρουσιάζει μία συσκευή σε δίκτυα στην Κορέα, μία πρόταση που μάλιστα κάθε άλλο παρά prototype μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς ήταν σε αρκετά ολοκληρωμένη μορφή.

    Λέγεται, μάλιστα, ότι η οθόνη της (αν την ξεδιπλώσετε) φτάνει στις 8 ίντσες, είναι δηλαδή μεγαλύτερη από την πρόταση της Samsung που φτάνει τις 7,3 ίντσες, ενώ στο panel της η Huawei έχει συνεργαστεί με την ΒΟΕ, η οποία είχε αναλάβει την κατασκευή panels και για το Huawei Mate 20 Pro.

    Όσο το γιατί η Huawei επιλέγει την Κορέα για να (πρωτο)δείξει τη συσκευή… Η απάντηση σχετίζεται με το γεγονός ότι, όπως φαίνεται, μόνο η συγκεκριμένη χώρα θα έχει έτοιμα 5G δίκτυα με ευρεία κάλυψη στις αρχές του 2019, περίοδο κατά την οποία θα λανσαριστεί το foldable smartphone των Κινέζων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles