18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κι όμως υπάρχει ήδη ο “κλώνος” του Samsung Galaxy S9

    Κάθε φορά που μία από τις τεχνολογικές εταιρείες-κολοσσούς ετοιμάζει ένα high-end smartphone, κάποιοι στην Κίνα δε χάνουν λεπτό και δημιουργούν τους δικούς τους “κλώνους” που δεν έχουν (σχεδόν) τίποτα να ζηλέψουν από τα αυθεντικά μοντέλα.

    Ο λόγος αυτή τη φορά για μια εταιρεία που ονομάζεται Vkworld και έχει ήδη δημιουργήσει το δικό της Samsung Galaxy S9 copycat χρησιμοποιώντας τις ανεπίσημες πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου το τελευταίο διάστημα.

    Ουσιαστικά, οι σχεδιαστές της Vkworld μελέτησαν προσεκτικά όλες τις διαρροές για το επερχόμενο Galaxy S9 και τις διάφορες αλλαγές που φημολογείται η Samsung ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει στη νέα της ναυαρχίδα.

    s9 clone

    Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά του Vkworld S9;

    Έρχεται με σύστημα διπλής κάμερας στο πίσω μέρος και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που τοποθετείται ακριβώς από κάτω του, σε μια διάταξη που μοιάζει με εκείνη που αναμένεται να υιοθετήσει το Galaxy S9. Η Samsung, ωστόσο, είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει τη διαμόρφωση διπλής κάμερας μόνο στο μεγαλύτερο μοντέλο, S9+, αν και αυτό αποτελεί φήμη προς το παρόν.

    Όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές, το Vkworld S9 δεν είναι τόσο ισχυρό όσο αναμένεται να είναι το Galaxy S9. Θα διαθέτει οθόνη 5,99 ιντσών με ανάλυση 2Κ ενώ η ισχύς θα προέρχεται από ένα τσιπ MediaTek Helio X30 σε συνδυασμό με RAM 6GB και 128GB χώρο αποθήκευσης. Πιθανότατα να προσφέρει και υποστήριξη κάρτας microSD.

    Η συσκευή θα είναι κατασκευασμένη από γυαλί και μεταλλικό πλαίσιο και θα διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh.

    Το καλύτερο της υπόθεσης είναι η τιμή του η οποία θα κυμαίνεται περίπου στα 300 δολάρια. Επομένως, σε ένα τόσο χαμηλό κόστος έχουμε edge-to-edge οθόνη, ένα σύστημα διπλής κάμερας και μια μεγάλη μπαταρία.

    Καθόλου άσχημα τα πήγαν και αυτή τη φορά οι Κινέζοι, δε νομίζετε;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles