20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Kick with Chrome. Το νέο Google Chrome experiment με τρία soccer mini-games που χορεύουν… σάμπα

    Καθώς περνάμε τις ημέρες μας με άκρως… ποδοσφαιρική διάθεση, η Google, εκτός από τα σχετικά Doodle, παρουσιάζει και ένα νέο Google Chrome experiment, στον “πυρετό” του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρόκειται για μία σειρά από mini-games με την ονομασία “Kick with Chrome”.

    Kick with Chrome - A Chrome Experiment

    Το νέο Google experiment περιλαμβάνει τρία games, τα Infinite Dribble, Space Kick και Shootout, τα οποία μπορείτε να παίξετε μέσω του tablet ή του smartphone σας, αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον browser του desktop σας σαν μία μεγάλη οθόνη για multiplayer εμπειρία.

    Infinite Dribble

    Το Infinitive Dribble σας επιτρέπει να ελέγξετε μία μπάλα ποδοσφαίρου μετακινώντας τη συσκευή σας και αποφεύγοντας αμυντικούς παίκτες, το Space Kick να κλωτσήσετε μία μπάλα στον αέρα με ένα παπούτσι, ενώ το Shootout να προσπαθήσετε να σκοράρετε απέναντι σε έναν τερματοφύλακα (ή εν πάσει περιπτώσει τα… γάντια του). Και στις τρεις περιπτώσεις, μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε με την ομάδα της προτίμησής σας, ανάμεσα σε αυτές που συμμετέχουν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας (ναι, μπορείτε να διαλέξετε και… Ελλάδα).

    Space Kick

    Υπάρχει διαθέσιμο και multiplayer mode, ενώ, όπως κάθε φορά στην περίπτωση των Google Chrome experiments, η Google δημιούργησε τα παιχνίδια για να αναδείξει μία σειρά από τεχνολογίες που χρησιμοποιεί στα προγράμματα περιήγησής της (webRTC Data Channel, Mobile Accelerometers, WebSockets, HTML5 Audio, Google App Engine, Google Compute Engine, Fullscreen API και Vibration API).

    Τι λέτε θα τα δοκιμάσετε;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles