15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε και «on line» ο νέος κατάλογος της εταιρείας Αηλιώτης «Καλοκαίρι 2014»

    Κυκλοφόρησε και on line πριν από λίγες μέρες ο νέος κατάλογος προσφορών της εταιρείας Αηλιώτης «Καλοκαίρι 2014»Φιλικός και εύχρηστος είναι εστιασμένος στην ενημέρωση των καταναλωτών για όλα τα διαθέσιμα πακέτα Red της Cytamobile-Vodafone και τις υπηρεσίες Cyta που διανέμει η εταιρεία μέσω των καταστημάτων της σε όλη την Κύπρο.

    Στον κατάλογο παρουσιάζονται επίσης τα πιο hot αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού, γίνεται αναφορά στο νέο διαγωνισμό που διοργανώνει η εταιρεία στο facebook με δώρο ένα LG G Flex αξίας499€, καθώς και στις νέες υπηρεσίες Smart services που προσφέρει η εταιρεία για την μεταφορά και αποθήκευση δεδομένων.

    Δεδομένου ότι η κυκλοφορία του καταλόγου γίνεται στην «καρδιά» του καλοκαιριού όπου οι ανάγκες για επικοινωνία είναι μεγαλύτερες, ενώ μετρώντας αντίστροφα.. όλοι τρέχουν να οργανώσουν σωστά τις διακοπές, ο νέος κατάλογος της εταιρείας Αηλιώτης μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο οδηγό στις επιλογές του καθενός, για την κάλυψη των «καλοκαιρινών» και όχι μόνο τηλεπικοινωνιακών του αναγκών.

    aeliotis_summer_catalo

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles