24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το πανέμορφο Assassin’s Creed Chronicles: India!

    Η Ubisoft φέτος αποφάσισε να μην κυλοφορήσει ένα νέο Assassin’s Creed game, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι fans της εξαιρετικής σειράς ότι και φέτος δεν θα έχουν την ευκαρία να πάρουν γεύση από το πλούσιο σύμπαν του Assassin’s Creed, καθώς το όποιο κενό θα το καλύψουν οι τίτλοι που ανήκουν στην οικογένεια των Chronicles! Συγκεκριμένα, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι από σήμερα το platform Assassin’s Creed Chronicles: India θα είναι διαθέσιμο σε digital μορφή για Xbox One, PS4 και Windows PC (η PS Vita έκδοση θα κάνει την εμφάνιση της μέσα στον Απρίλιο).

    Assassins Creed Chronicles India 2

    Το India είναι ο δεύτερος τίτλος της σειράς Chronicles και πρόκειται για ένα game που ακολουθεί μία πιο καθαρόαιμη arcade action-platform φιλοσοφία, εξιστορώντας τις περιπέτειες του Arbaaz Mir στην Ινδία του 19ου αιώνα. Ο βασικός ήρωας του παιχνιδιού θα κληθεί να προστατεύσει ένα αμύθητης αξίας διαμάντι για λογαριασμό της αδελφότητας των ασσασσίνων, ενώ παράλληλα θα ερωτευτεί μία Ινδή πριγκίπισσα, μπλέκοντας έτσι σε μία γοητευτική περιπέτεια που θα έχει τα χαρακτηριστικά ενός παραμυθιού. To εκπληκτικής ομορφιάς artistic design σε συνδυασμό με το ανάλαφρο 2.5D gameplay παράγουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που σίγουρα θα το εκτιμήσουν οι fans του Assassin’s Creed. Το AC Chronicles: India διαδέχεται τον πρώτο τίτλο των Chronicles, ονόματι China, ενώ η τριλογία θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο, με το Russia. Πάρτε μία καλή γεύση από τον ξεχωριστό κόσμο του Assassin’s Creed Chronicles: India, απολαμβάνοντας το launch trailer του και θαυμάστε το εξαιρετικό επίπεδο δουλειάς που έχει γίνει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles