15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το ΕΠΟΣ! To “Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη” είναι εδώ!

    H 10η Μαΐου του 2016 αποτελεί μία μέρα που δύσκολα θα ξεχάσουν οι gamers και ειδικότερα οι fans του PlayStation 4, καθώς σήμερα κυκλοφόρησε το επικό Uncharted 4: Α Thief’s End (ελληνικός τίτλος: To Τέλος Ενός Κλέφτη), το οποίο συνεχίζει το επικό ταξίδι του Nathan Drake, σε μία περιπέτεια που είναι βέβαιο ότι θα σας μείνει αλησμόνητη

    Uncharted 4 2

    Η αναμονή λοιπόν τελείωσε για τους φίλους του Nathan Drake και της αγαπημένης σειράς Uncharted, οι οποίοι από σήμερα θα μπορούν να απολαύσουν το νέο παιχνίδι της επιτυχημένης σειράς, Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη. Οι λάτρεις της περιπέτειας θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τον Drake σε νέους προορισμούς και να απολαύσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία δράσης και εξερεύνησης στη γλώσσα τους, καθώς το παιχνίδι κυκλοφορεί με ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους. Το κορυφαίο παιχνίδι δράσης επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις και συγκινήσεις για τους φίλους του Drake, ενώ η λειτουργία multiplayer διευρύνει ακόμη περισσότερο την gaming εμπειρία! Ήδη οι κριτικές που έχει αποσπάσει κάνουν λόγο για ένα αριστούργημα που θέτει γερές βάσεις για να αποσπάσει τον τίτλου του κορυφαίου παιχνιδιού της γενιάς του.

    Uncharted 4 1

    Ακολουθήστε τον Nathan στη μεγαλύτερη περιπέτειά του μέχρι σήμερα, σε ένα εντυπωσιακό κυνήγι θησαυρού στη Libertalia, που βρίσκεται χαμένη στα δάση της Μαδαγασκάρης. Το τελευταίο μέρος της επικής σειράς Uncharted υπόσχεται καταιγιστική, κινηματογραφική δράση με κορυφαίο σενάριο και εκπληκτικό οπτικοακουστικό τομέαΤο Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη, είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το PS4 σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα λιανικής και σε ψηφιακή μορφή από το PlayStation Store.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles