24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Alien: Covenant και είναι τέρμα… τρομακτικό!

    Την ημέρα των Χριστουγέννων επέλεξε ο Ridley Scott και η 20th Century Fox για να κυκλοφορήσουν το πρώτο επίσημο trailer για το πολυαναμενόμενο Alien: Covenant. Το Covenant αποτελεί το follow-up του πετυχημένου Prometheus, το οποίο κυκλοφόρησε το 2012 και σίγουρα θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα τον κόσμο του Alien.

    alien-covenant-2

    Σύμφωνα με το story, το νέο film του Ridley Scott επικεντρώνεται στο Covenant, ένα διαστημικό σκάφος το οποίο προσεγγίζει έναν άγνωστο πλανήτη που μπορεί να θεωρηθεί ένας μίνι – παράδεισος. Εκεί το πλήρωμα έρχεται σε επαφή με τον David (Michael Fassbender) μία ανεπτυγμένη μορφή τεχνητής νοημοσύνης, ο οποίος αποτελεί και έναν εκ των δύο επιζώντων της καταστροφικής επιχείρησης του σκάφους Prometheus. O Scott σε μία πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι στόχος είναι με τη νέα ταινία να παρουσιαστούν στους fans οι λόγοι που δημιουργήθηκε το εξωγήινο τέρας του Alien, ενώ ο διάσημος δημιουργός επιβεβαίωσε ότι το Covenant θα συνδεθεί με την πρώτη ταινία Alien. Το Alien: Covenant είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2017 και τον Michael Fassbender αναμένεται να πλαισιώσουν οι James Franco, Guy Pearce και Katherine Waterston. Δεν σας κρύβουμε ότι το πρώτο δείγμα που είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε είναι απίστευτα τρομακτικό, θυμίζοντας τις παλιές καλές εποχές των θρυλικών πρώτων Alien… Πατήστε το Play στο video που ακολουθεί και απολαύστε!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles