15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    O τροφαντός δικτάτορας Kim Jong-un πρωταγωνιστεί στο Little Dictator!

    Μετά την ταινία The Interview και τον ντόρο που προκάλεσε πολλά ήταν τα game development studios που επιχείρησαν να ασχοληθούν με τον ατρόμητο δικτάτορα της Βορείου Κορέας Kim Jong-un. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ήταν το Glorious Leader, ένα game το οποίο εμφάνιζε τον χοντρούλη Kim να βάζει κάτω ακόμη και τον… Chuck Norris! Τελικώς, το εν λόγω game (που ομολογουμένως είχε μπόλικη πλάκα) δεν κυκλοφόρησε ποτέ, καθώς η έλλειψη χρηματοδότησης από το Kickstarter, αλλά και η επίθεση από άγνωστους hackers που δέχθηκε η εταιρεία ανάπτυξης του, ανάγκασαν τους υπευθύνους του να ακυρώσουν το project. Ωστόσο, οι “fans” του Kim δεν θα πρέπει να στεναχωριούνται, καθώς για αυτούς υπάρχει το Little Dictator!

    Little-Dictator

    Πρόσφατα, η Apple έδωσε την έγκριση της για την κυκλοφορία στο App Store του Little Dictator, ενός Flappy Bird clone στο οποίο οι gamers κατευθύνουν τον υπέρτατο δικτάτορα που βρίσκεται καβάλα σε έναν… πύραυλο. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από το gameplay video του Little Dictator, το χιούμορ φτάνει και περισσεύει, καθώς μία λάθος κίνηση και ο χοντρούλης Kim Jong-un γίνεται… παρανάλωμα του πυρός. Το εν λόγω Flappy Bird clone μπορεί να είναι το ίδιο σπαστικό με όλα τα δεκάδες Flappy Bird που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς, όμως αν μη τι άλλο είναι διασκεδαστικό (έστω και για λίγο). Εάν ανήκετε στους λάτρεις του mobile gaming και θέλετε να βοηθήσετε τον Kim Jong un να υλοποιήσει το μεγάλο του όνειρο και να γονατίσει τον καπιταλισμό και τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε το Little Dictator από τα Google Play και App stores.

    http://youtu.be/f1Rtzm8Wzp0

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles