18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Kindle Oasis. Ένα νέο διαφορετικής σχεδίασης Kindle μόλις κυκλοφόρησε η Amazon

    Παρουσιάστηκε το νέο Kindle από την Amazon, το οποίο συζητούσαμε αρκετά τις τελευταίες ημέρες λόγω των διαρροών. Είναι το Kindle Oasis, το πιο λεπτό και ελαφρύ που κυκλοφόρησε ποτέ, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία, αλλά και το πιο… τσιμπημένο σε τιμή.

    kindle oasis 5

    Διαθέτει ολοκαίνουρια σχεδίαση που διευκολύνει την εργονομία του, με ένα handgrip που περιλαμβάνει δύο ειδικά πλήκτρα δεξιά από την οθόνη για το γύρισμα των σελίδων και μπαταρία που προεξέχει στην πίσω επιφάνεια (βοηθάει και στο καλύτερο κράτημα), ενώ διαθέτει και δυνατότητα σύνδεσης με μαγνητική θήκη φόρτισης. Πάντως, ανάλογα με το πώς το κρατάτε (αν είστε αριστερόχειρες ή δεξιόχειρες) ο προσανατολισμός της οθόνης και των κουμπιών για αλλαγή σελίδας αλλάζει.

    kindle oasis 3

    Με όλα αυτά το βάρος της συσκευής είναι μόλις 131 γραμμάρια, το πάχος της στο πιο λεπτό σημείο είναι μόλις 3,4 χιλιοστά, ενώ διαθέτει πιο ανθεκτικό πλαστικό και ισχυρό γυαλί οθόνης.

    kindle oasis 2

    Η μπαταρία του κρατά για δύο εβδομάδες, ωστόσο η θήκη -που διαθέτει και επιπρόσθετη ενσωματωμένη μπαταρία- μπορεί να του προσθέσει 7 εβδομάδες επιπλέον αυτονομίας.

    kindle oasis 6

    Η τιμή του Kindle Oasis είναι αρκετά τσιμπημένη, ξεκινώντας από τα 289,99 ευρώ για τη Wi-Fi έκδοση της συσκευής.

    kindle oasis 7

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles