15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Kinect Sports Ultimate Collection review

    Ετοιμάσου να ζήσεις και πάλι στιγμές διασκέδασης, αγωνίας, δόξας και μπόλικης εφίδρωσης μπροστά στο Kinect! Η Microsoft λάνσαρε τον νέο casual party τίτλο της που δεν είναι άλλος από το Kinect Sports Ultimate Collection. Ε, ναι, Ποιος ο λόγος να πρέπει να πάρεις δυο-τρία διαφορετικά παιχνίδια για να ‘χεις στο πιάτο το σύνολο των δραστηριοτήτων που μπορείς να κάνεις με το Kinect; Ένας τίτλος και καθάρισες λέμε! One titlos to rule them all!

    Το Kinect Sports Ultimate Collection, όπως και τα άλλα Kinect Sports, δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο σενάριο. Περί τα 13 διαφορετικά αθλήματα (ή δραστηριότητες, για να ‘μαστε και πιο σωστοί) σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις και να χύσεις άπειρα λίτρα ιδρώτα μπροστά στην τηλεόραση, το Xbox 360 και το Kinect σου. Στη συλλογή περιλαμβάνεται όλο περιεχόμενο των δύο Kinect Sports (μαζί με τα add-ons του δεύτερου), κάτι που σημαίνει ότι στην ουσία έχεις το πληρέστερο σύνολο… αθλοπαιδιών για το Kinect!

    Η διαδικασία είναι απλή: βγάζεις το δισκάκι από τη θήκη του και το τοποθετείς στο Xbox 360 σου. Ξεκινάς το παιχνίδι και δίχως την παραμικρή ανάγκη χρήσης χειριστηρίου, έχεις στο πιάτο όποιο άθλημα τραβά η ψυχή σου: ποδόσφαιρο, γκολφ, αγώνες ταχύτητας, μπιτς βόλεϊ, μπάσκετ, μποξ, βελάκια, μπέιζμπολ, μπόουλινγκ, σκι. Ό,τι γουστάρεις λέμε! Χειριστήριο δεν θα χρειαστείς: το Kinect θα «σκανάρει» το σώμα σου και θα διαβάσει κάθε σου κίνηση, αποτυπώνοντάς τη στο παιχνίδι με περίσσια ακρίβεια. Το δοκιμάσαμε όσο πιο εξαντλητικά γινόταν και το παιχνίδι ανταποκρίθηκε τέλεια, οπότε πρόβλημα δεν παίζει να ‘χεις.

     

    Διάβασε την υπόλοιπη παρουσίαση στο gameslife.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles