13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Κινέζος streamer πέθανε σε ζωντανή μετάδοση από υπερβολικό αλκοόλ

    Αρκετά διαδικτυακά challenges γίνονται πλέον viral. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως, ο extra ζήλος μπορεί να αποβεί θανατηφόρος.
    Ένα τέτοιο περιστατικό έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες. Ο Κινέζος streamer Sanquiange αποτελεί το τελευταίο θύμα ενός επικίνδυνου challenge, στο οποίο συμμετείχε σε ζωντανή μετάδοση στις 16 Μαΐου. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο streamer ξεκίνησε έναν live-streamed διαγωνισμό στις 11 μ.μ εκείνη τη μέρα, στη διάρκεια του οποίου κατανάλωσε 4 μπουκάλια baijiu, δηλαδή κινεζική βότκα.
    Ένα σύντομο clip με το τραγικό περιστατικό έγινε viral στα κινέζικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο δείχνει τον άντρα να καταναλώνει το αλκοόλ χωρίς σταματημό.

    Το περίεργο είναι ότι το περιστατικό το παρακολούθησαν ζωντανά περίπου 100 άτομα, όμως στη διάρκεια του live δεν υπήρξε ούτε ένα σχόλιο που να εκφράζει ανησυχία για την υγεία του influencer. Την επόμενη μέρα, ένας φίλος του Sanquiange, τον βρήκε πεσμένο πάνω στο γραφείο του σπιτιού του, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Λίγο αργότερα, επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

    «Είχε μια υπέροχη προσωπικότητα», ανέφερε ένας άλλος φίλος του Sanquiange, ο Zhao, σε δήλωσή του στο Shangyou News. «Ήταν πολύ ειλικρινής και ευγενικός». Ο Zhao ισχυρίστηκε επίσης ότι ο streamer είχε αρχίσει το streaming μετά από μια αποτυχημένη επιχειρηματική προσπάθεια πριν από τέσσερα χρόνια. Ο Sanquiange ήταν φαινομενικά γνωστός για τα drinking streams, όπου διοργάνωνε διαδικτυακούς διαγωνισμούς με άλλους streamers για να δει ποιος μπορούσε να καταναλώσει το περισσότερο ποτό.

    Διαβάστε επίσης:

    Influencer λάνσαρε ΑΙ chatbot που επιτρέπει στους fans να βγουν “ραντεβού” μαζί της

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles