14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    King: Η εταιρεία πίσω από το Candy Crush παρουσιάζει το νέο Shuffle Cats για Android και iOS

    Η King είναι γνωστή ως η εταιρεία η οποία αναπτύσσει το δημοφιλές Candy Crush και όλους τους αντίστοιχους τίτλους του παιχνιδιού που εντάσσονται στη συγκεκριμένη σειρά. Φαίνεται πλέον ότι η εταιρεία προσπαθεί σταδιακά να απομακρυνθεί από το παιχνίδι, έπειτα από την πρόσφατη εξαγορά του από την Activision. Κάτι τέτοιο γίνεται εύκολα αντιληπτό, από την απόφασή της να κυκλοφορήσει ένα νέο παιχνίδι, το οποίο δεν έχει καμιά σχέση με τους προηγούμενους τίτλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήταν απαραίτητα καλοί.

    shuffle-cats

    Αναφερόμαστε στο Shuffle Cats, το νέο παιχνίδι καρτών της εταιρείας, το οποίο έχει κυκλοφορήσει σε iOS και Android. Σύμφωνα με την King, αποτελεί το πρώτο παιχνίδι καρτών τύπου multiplayer, πράγμα που μας κάνει να διατυπώσουμε με βεβαιότητα την άποψη ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα διατεθούν κάποιες ενημερώσεις που θα βελτιώνουν συνολικά την εμπειρία. Το Shuffle Cats επιτρέπει σε παίκτες από όλον τον κόσμο να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον σε πραγματικό χρόνο, μέσω μιας αναβαθμισμένης έκδοσης για φορητές συσκευές του παραδοσιακού παιχνιδιού Rummy.

    Να σημειωθεί ότι το Shuffle Cards εισάγει πολλαπλές λειτουργίες παιχνιδιών, ενώ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η King, το παιχνίδι δεν προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσετε πραγματικά χρήματα ή άλλου είδους έπαθλα. Επιπλέον, εφόσον αποτελεί ένα παιχνίδι myltiplayer, απαιτεί μια ευρυζωνική σύνδεση, ενώ θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει τις αγορές εντός παιχνιδιού, αν δε θέλετε να ξοδέψετε χρήματα για την αγορά διαφόρων αντικειμένων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles