18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    King: Τέλος εποχής για το Crash Bandicoot: On the Run

    Η game developer King ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες ότι θα κλείσει προσεχώς το Crash Bandicoot: On the Run, αφού ο mobile τίτλος που λάνσαρε το Μάρτιο του 2021 δεν έμελλε να κρατήσει συντροφιά στους gamers για καιρό.

    Η King ανακοίνωσε στη σελίδα της στο Facebook ότι θα απενεργοποιήσει τους servers του παιχνιδιού στις 16 Φεβρουαρίου 2023. Μετά από αυτή την ημερομηνία το παιχνίδι δε θα είναι διαθέσιμο σε Android και iOs. Οι αγορές εντός της εφαρμογής έχουν επίσης απενεργοποιηθεί και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ξοδέψουν τους μωβ κρυστάλλους που έχουν αγοράσει μέχρι την καταληκτική ημερομηνία.

    Η εταιρεία δε διευκρίνισε τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ωστόσο οι fans δε χρειάζεται να απογοητεύονται καθώς αρκετά είναι τα παιχνίδια Crash που έχουν στη διάθεσή τους. Την επόμενη χρονιά αναμένεται να κυκλοφορήσει το multiplayer Crash Team Rumble, το οποίο θα προσφέρει 4v4 arena matches σε PS5/4, Xbox Series X/S και Xbox One.

    Η ομάδα της King ανέφερε σχετικώς: «Σήμαινε τόσα πολλά για εμάς που ζωντανέψαμε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες του Crash Bandicoot και μας άρεσε ειλικρινά που φτιάξαμε αυτό το παιχνίδι. Σας ευχαριστούμε που περάσατε το χρόνο σας μαζί μας και ελπίζουμε ότι θα ασχοληθείτε σε κάποιο από τα επόμενα πολλά παιχνίδια μας».

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμη: Έρχεται φθηνότερο Xbox Game Pass με διαφημίσεις

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles