20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H εμβληματική σειρά Kingdom Hearts κυκλοφορεί στα PC στις 30/3!

    H Square Enix έκανε το χατίρι στους λάτρεις του PC gaming και έτσι στις 30 Μαρτίου (αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store) αναμένεται να κυκλοφορήσει τη σειρά του Kingdom Hearts για PC. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η θρυλική σειρά θα βρει το δρόμο της στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και ουσιαστικά θα αφορά 4 διαφορετικούς τίτλους.

    Συγκεκριμένα, οι υποστηρικτές της PC Master race θα μπορούν να «λιώσουν» με τα Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, Kingdom Hearts III + Re Mind DLC και Kingdom Hearts: Melody of Memory. Το πρώτο Kingdom Hearts έκανε την εμφάνιση του πίσω στο μακρινό 2002 αποκλειστικά για το PS2 και αποτέλεσε το δημιουργικό αποτέλεσμα ανάμεσα στη συνεργασία της Disney, της Square Enix και του ξεχωριστού και ταλαντούχου Tetsuya Nomura, ο οποίος θεωρείται και ο πατέρας της δημοφιλούς σειράς. Στο Kingdom Hearts ο Sora, o Donald, ο Goofy και πολλοί ακόμη γνωστοί ήρωες που λατρέψαμε, μάχονται ενάντια σε σκοτεινές δυνάμεις, οι οποίες θέλουν να αφανίσουν τους κόσμους της Disney. Η σειρά Kingdom Hearts υπολογίζεται ότι αυτή τη στιγμή έχει ξεπεράσει τα 32 εκατομμύρια copies και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο πετυχημένα gaming franchises όλων των εποχών. Για αυτό και εάν δεν είχατε ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν, νομίζουμε ότι τώρα είναι η ευκαιρία σας! Δείτε και το επίσημο sneak peek που ακολουθεί για να μπείτε κατευθείαν στο κλίμα…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles