23.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
More

    Kingdom of the Planet of the Apes: Μια σοκαριστική αποκάλυψη στο τελικό trailer

    Ένα μεγάλο franchise αναμένεται να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Έχουμε δει κάμποσα trailers μέχρι σήμερα για το Kingdom of the Planet of the Apes. Τώρα όμως μπαίνουμε στην τελική ευθεία και ήρθε η στιγμή να παρακολουθήσουμε ένα video που αποκαλύπτει ένα νέο στοιχείο για την πλοκή.

    Πράγματι, οι άνθρωποι μπορούν να μιλήσουν στο Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων – πιθανώς όχι όλοι, αφού βλέπουμε τους πιθήκους να σοκάρονται από την αποκάλυψη, αλλά συμβαίνει. Γιατί μας νοιάζει; Επειδή στο τέλος του Πολέμου για τον Πλανήτη των Πιθήκων, ήταν σαφές ότι η Γρίπη των Πιθήκων που σκότωσε το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας είχε μεταλλαχθεί. Όλοι οι άνθρωποι που γλίτωσαν άρχισαν να χάνουν την ικανότητα να μιλούν. Το Kingdom of the Planet of the Apes όμως διαδραματίζεται «γενιές» αργότερα. Θα υποθέταμε ότι μέχρι τώρα, οι εναπομείναντες άνθρωποι θα έχουν μετατραπεί σε άγρια ζώα. Βλέπουμε ότι οι πίθηκοι έχουν πλήρη κυριαρχία και κυνηγούν ανθρώπους. Αλλά, προφανώς, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι άγριοι.

    Ερωτήσεις όπως «πώς είναι δυνατόν αυτό το κορίτσι να μπορεί να μιλήσει»; «Υπάρχουν άλλοι που μπορούν να μιλήσουν»; «Πόσα γνωρίζουν»; «Τι πιστεύουν για τους πιθήκους»; αποτελούν τροφή για σκέψη μέχρι την πρεμιέρα.

    Η νέα ταινία γράφτηκε από τον Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) και σκηνοθετήθηκε από τον Wes Ball. Πρωταγωνιστούν οι Owen Teague (It), Freya Allan (The Witcher), Kevin Durand (Locke & Key), Peter Macon (Shameless) και William H. Macy (Fargo). Θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 9 Μαΐου 2024.

    Δείτε στη συνέχεια το τελικό trailer του Kingdom of the Planet of the Apes:

    Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει: “Ο σκηνοθέτης Wes Ball δίνει νέα πνοή στο παγκόσμιο, επικό franchise που διαδραματίζεται στο μέλλον, μετά τη βασιλεία του Καίσαρα, όπου οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος και ζουν αρμονικά μεταξύ τους ενώ οι άνθρωποι ζουν περιορισμένοι και κρυμμένοι. Καθώς ένας νέος τύραννος ηγέτης πίθηκος χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν και να κάνει επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον τόσο για τους πιθήκους όσο και για τους ανθρώπους”.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles