19 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Kingdom Of The Planet Of The Apes: Νέο επικό trailer ρίχνει φως στη Mae της Freya Allan

    Ένα νέο trailer για την ταινία Kingdom of the Planet of the Apes δόθηκε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια του Super Bowl. Η ταινία θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Μάιο, περίπου επτά χρόνια μετά το War for the Planet of the Apes και θα λάβει χώρα 300 χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας. Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2023 και πρόσφερε μια πρώτη ματιά στον Proximus Caesar, τον ηγέτη που είναι έτοιμος να παίξει καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια.

    Δείτε το νέο trailer:

    Το video, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, προσφέρει μια πιο λεπτομερή ματιά στον κακό της υπόθεσης, τον Proximus Caesar, υποδεικνύοντας την προσπάθειά του να γίνει ένας πιο σοφός ηγέτης, κατακτώντας τον υπόλοιπο κόσμο για τους πίθηκους. Το trailer προσφέρει επίσης νέες λεπτομέρειες για την Mae της Freya Allan (γνωστή για το ρόλο της Ciri στο Witcher του Netflix), η οποία αποκαλύπτεται ως σημαντικός στόχος για τον Proximus καθώς κρατάει μια βαθύτερη γνώση που αυτός επιζητεί.

    Ποιος ο ρόλος της Mae

    Με το νέο trailer να προσφέρει μια περαιτέρω ματιά στο πόσο σημαντική θα είναι η Mae για την ιστορία της ταινίας και το μέλλον της ανθρωπότητας, είναι πιθανό να υπονοείται μια ανατροπή του συνολικού βασικού μοτίβου της σειράς. Στην αρχική σειρά των ταινιών, η ανθρωπότητα γενικά θεωρείτο ως η αδύναμη φυλή καθώς ήταν σκλαβωμένη από τους πίθηκους, ενώ στα sequel πάλευαν για να καταλάβουν την ευφυΐα των πιθήκων, ταξιδεύοντας μέσω του χρόνου. Το reboot με πρωταγωνιστή τον Andy Serkis πρόσφερε μια πιο συμπονετική απεικόνιση των πιθήκων και ένα πιο ελπιδοφόρο μήνυμα συνύπαρξης μεταξύ των δύο φυλών.

    Διαβάστε επίσης:

    Spaceman: Πρώτο trailer με τον Adam Sandler στην άκρη του γαλαξία

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles