13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Κινηματογραφική εμπειρία με τον απόλυτο συνδυασμό LG OLED TV και ένα δώρο έκπληξη!

    Η LG Hellas, δίνει από σήμερα, 21 Οκτωβρίου και μέχρι 31 Οκτωβρίου1 ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, με την αγορά μιας τηλεόρασης LG OLED, δώρο ένα sound bar για να μπορούν οι καταναλωτές να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προγράμματα με τη μοναδική οπτικοακουστική τεχνολογία της LG. Για λίγες ημέρες με την αγορά μιας LG OLED65G2 & OLED77B2, οι φίλοι της LG θα πάρουν δώρο το προηγμένης τεχνολογίας LG sound bar S80QY. Η LG OLED G2 με το Brightness Booster Max διαθέτει ενισχύει τη ζωηρή ομορφιά των αυτοφωτιζόμενων pixels της LG OLED, και πραγματοποιεί βελτιώσεις σε άλλο επίπεδο μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI, ενώ αποδίδει έως και 30%2 περισσότερο φωτισμό. Η εικόνα φαίνεται πλέον πιο έντονη, με κορυφαία απόδοση φωτισμού. Τα αυτοφωτιζόμενα pixels επιτυγχάνουν το πιο βαθύ μαύρο για καθαρή αντίθεση κάτω από όλες τις συνθήκες φωτισμού, ώστε ακόμα και ανεπαίσθητες λεπτομέρειες να είναι ευδιάκριτες, και να προσφέρουν εκθαμβωτικές σκοτεινές και λαμπερές φωτεινές σκηνές.

    Ο αναβαθμισμένος επεξεργαστής a9 Gen 5 AI της LG ενισχύει τα αντικείμενα της εικόνας στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, προσθέτοντας φυσικό βάθος και κάνοντας τα χρώματα εντυπωσιακά ζωντανά αλλά και ακριβή, εκμεταλλευόμενος τις δυνατότητες του deep learning. Επιπλέον, το ολοκαίνουργιο Dynamic Tone Mapping Pro βελτιώνει την εικόνα, εμβαθύνοντας ακόμα περισσότερο σ’ αυτήν και πλέον, η τεχνική εξελίσσεται σε 5000 μπλοκ σε όλη την οθόνη για πιο ζωντανό High Dynamic Range (HDR) μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

    Ακόμα, ο επεξεργαστής α9 Gen 5 AI επιτυγχάνει μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο 7.1.2 καναλιών και κάνει τις σκηνές ακόμα πιο ζωντανές, μετατρέποντας το θεατή σε κεντρικό χαρακτήρα της ταινίας και της δράσης. Μια αληθινή κινηματογραφική εμπειρία προσφέρεται με το συνδυασμό του Dolby Vision IQ™3 με το Dolby Atmos®3 ενώ μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI, το Dolby Vision IQ™3 προσθέτει εξαιρετικό βάθος και αναδεικνύει λεπτές υφές. Η LG OLED B2 προσφέρει λαμπερή εικόνα, ζωντανά χρώματα, απεριόριστη αντίθεση και ήχο surround – χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει στην εμπειρία παρακολούθησης, τόσο στο gaming όσο και στην προβολή ταινιών.

    Διαθέτει self-lit OLED με τα pixels να ανάβουν αυτόνομα χωρίς οπίσθιο φωτισμό που αμβλύνει τη λάμψη και προσφέρουν καθαρή εικόνα με απαράμιλλο βάθος, τέλειο μαύρο, χωρίς διαρροή φωτός ή φαινομένων που οφείλονται στη διάθλαση. Πρόκειται για μια ευφυή τηλεόραση με εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στην εικόνα όσο και στον ήχο. Το φυσικό HDR, η έντονη αντίθεση και η ανάδειξη των λεπτομερειών στο κάδρο μέσω του Dynamic Tone Mapping χαρίζουν μια δυνατή ποιότητα εικόνας με τις αποχρώσεις να ξεχωρίζουν.

    Επιπλέον, ο συνδυασμός του Dolby Vision IQ™με το Dolby Atmos® αναβαθμίζει την εμπειρία θέασης καθώς μέσω του επεξεργαστή α7 Gen 5 AI προσθέτει εξαιρετικό βάθος και αναδεικνύει λεπτές υφές για μια αληθινά καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία. Ο επεξεργαστής α7 Gen 5 AI επιτυγχάνει μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο 5.1.2 καναλιών για καθηλωτικό ήχο surround και ρεαλιστική εμπειρία ήχου. Το sound bar S80QY διαθέτει Dolby Atmos®4 και ήχο 3.1.3 καναλιών, ισχύ 480 W, τριπλά κανάλια “up-firing” και subwoofer και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πακέτο με καθαρό και μοναδικό ήχο, για μια αναβαθμισμένη ρεαλιστική εμπειρία ήχου surround. Χάρη στα πρώτα τριπλά κανάλια “Up-Firing” παγκοσμίως το sound Bar S80QY προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία με καθαρότητα φωνής και ένα ευρύτερο σκηνικό ήχου για να απολαμβάνει ο χρήστης την πιο συναρπαστική εμπειρία ήχου στο σπίτι5. Έχει δυνατότερο μπάσο και χαρίζει βαθύτερη εμπειρία ήχου ενώ χάρη στο νέο ασύρματο sub-woofer και μεγαλύτερο ενσωματωμένο woofer, μπορεί ο χρήστης να νιώσει το μπάσο στην αγαπημένη του μουσική, τις εκπομπές και τις ταινίες όπως ποτέ άλλοτε. Ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει ρυθμό δειγματοληψίας 96 kHz και βάθος 24 bit, για πραγματικό ήχο και μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης, με τον τρόπο που πραγματικά ήθελαν οι καλλιτέχνες με ήχο υψηλής ανάλυσης για κρυστάλλινη ακρίβεια.

    Το LG Sound Bar S80QY αποδίδει περιεχόμενο 4K, περιλαμβάνοντας HDR και Dolby Vision™6, με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση, επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση ενώ, υποστηρίζει τις λειτουργίες VRR και ALLM7 για να ταιριάζει με τις αλλαγές του ρυθμού καρέ και να μειώνει την αλλοίωση της εικόνας.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles