19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Πασχαλινή προσφορά του kitinomania.com για τους αναγνώστες του digitallife.gr

    Είναι από τα smartphone που δεν κοστίζει ένα σκασμό λεφτά αλλά καλύπτει τις ανάγκες σου στο έπακρο. Είναι το κατάστημα που μπορείς να βρεις τα smartphone, τα gadget και τα αξεσουάρ που επιθυμείς, σε σωστές τιμές και με καλή εξυπηρέτηση. Στην πρώτη περίπτωση, αναφερόμαστε στο Sony Xperia Sole. Στην δεύτερη, στο kinitomania.com.

    kinitomania easter offer

     Το ηλεκτρονικό (και φυσικό) κατάστημα kinitomania.com κάνει μία μοναδική προσφορά στους αναγνώστες του digitallife.gr. Σας δίνει την ευκαιρία να αγοράσετε το Sony Xperia Sole, 10 ευρώ λιγότερο από την αναγραφόμενη τιμή, δηλώνοντας πως είστε αναγνώστες του site στην παραγγελία σας.

    Το Sony Xperia Sole, είναι ένα από τα κορυφαία midrange κινητά της Ιαπωνικής Sony, διαθέτει οθόνη εξοπλισμένη με την Bravia Engine στις 3,7 ίντσες, NFC, 8GB αποθηκευτικό χώρο, κάμερα 5 MP, εξαιρετικά ανθεκτικό σασί και είναι εξοπλισμένο με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Android που μόνο η Sony ξέρει να αξιοποιεί με αυτό τον τρόπο.

    Αναζητήστε το εδώ, στο kinitomania.com και κάντε μία «ψηφιακή» βόλτα στα προϊόντα του καταστήματος. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

    Καλή Ανάσταση!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles