20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Kit Harington: «Η συμμετοχή μου στο Game of Thrones μου κόστισε ψυχολογικά»

    Ο τηλεοπτικός Jon Snow, όπως τον γνωρίσαμε στην σειρά Game of Thrones του HBO, Kit Harington, ανοίγεται για πρώτη φορά και μιλάει για τις μάχες που έδωσε μετά το τέλος της σειράς, ώστε να σώσει την ψυχική του υγεία.

    Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που έδωσε στο «The Jess Cagle Show» του SiriusXM είπε χαρακτηριστικά: «Πέρασα κάποιες δυσκολίες ψυχικής υγείας μετά το “Thrones” . Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι είχε άμεση σχέση με τη φύση της σειράς και τον ρόλο που έπαιζα για τόσα χρόνια».

    Ο Χάρινγκτον, ο οποίος έπαιξε τον Τζον Σνόου στην επιτυχημένη σειρά για οκτώ χρόνια, εξήγησε ότι συνειδητοποίησε πως έπρεπε να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική και να επικεντρωθεί στη δική του ευημερία.

    «Έκανα ένα διάλειμμα μετά το “Thrones”. Έίπα πως δεν θέλω να δουλέψω για ένα χρόνο. Θέλω πραγματικά να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα», είπε.

    Ο Χάρινγκτον εντάχθηκε τον Μάιο του 2019 σε πρόγραμμα για τη διαχείριση άγχους και την απεξάρτηση από το αλκοόλ. Τώρα, ο ηθοποιός δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην υποκριτική, αν και τα σχέδιά του τέθηκαν σε αναμονή εξαιτίας της Covid-19.

    Πάντως ο ίδιος είπε πως αν και τα επαγγελματικά του σχέδια «πάγωσαν» εξαιτίας της πανδημίας από αυτή την παγκόσμια περιπέτεια για τον ίδιο και τη σύζυγό του Ρόουζ Λέσλι βγήκε κάτι θετικό: «Αυτό που μας χάρισε ήταν ότι περάσαμε χρόνο μαζί. Και εξαιτίας αυτού, αποκτήσαμε μωρό».

    «Αυτό είναι το κύριο πράγμα που βγήκε από την πανδημία για μένα, το να γίνω πατέρας. Είχα μια πολύ βαθιά και εκπληκτική εμπειρία αυτόν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο», επισήμανε ο ηθοποιός.

    Αναμένεται να δούμε τον Kit Harington στο Eternals της Marvel, που κάνει πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου του 2021.

    O Kit Harington στο τρέιλερ της ταινίας ‘Eternals’

    Δείτε ακόμη: George R. R. Martin: «Δεν έπρεπε να αφήσω την σειρά Game of Thrones να προσπεράσει τα βιβλία μου»

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles