18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    KitKat 4.4.2 update για τα HTC One GPE και LG G Pad 8.3 GPE

    Στην περίπτωση που είστε τυχεροί κάτοχοι ενός HTC One Google Play Edition ή ενός G Pad της LG (και πάλι Google Play Edition), πολύ σύντομα θα δείτε ένα νέο update για το λειτουργικό της συσκευής σας.

    kitkat1

    Η έκδοση 4.4.2 του Android KitKat έχει ξεκινήσει να διατίθεται OTA (Over-The-Air) στις προαναφερθείσες συσκευές και το μέγεθός της είναι μόλις 50 MB. Δεν πρόκειται για major update αλλά διορθώνει κάποια πρώιμα bugs και κάνει μικροδιορθώσεις στο user interface για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης του λειτουργικού. Eπίσης ενισχύει σε μικρό βαθμό την ασφάλεια του λειτουργικού και καταργεί τελείως το Gallery app, δίνοντας τη θέση του στο Photos app που είναι συνδεδεμένο με το cloud του Google+.

    Αν δεν έχει εμφανιστεί ακόμα το update στη συσκευή σας, μπορείτε να το ελέγξετε και μόνοι σας μέσω του Settings > About > System updates.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles