UPDATE!
Οι δύο τυχεροί για το διαγωνισμό-αστραπή με τις εύχρηστες θήκες KLD KA Series για iPhone 5/5S, προσφορά της CTI, είναι οι ακόλουθοι!
vangelis
zet***@hotmail.com
John
zx***@gmail.com
Έχουν ήδη ειδοποιηθεί με email και ελπίζουμε να ανταποκριθούν σύντομα, ώστε να παραλάβουν τις θήκες που βρίσκονται στα γραφεία μας. Καλή συνέχεια, και ελπίζουμε στον επόμενο διαγωνισμό μας να είστε οι υπόλοιποι περισσότερο τυχεροί!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Mini διαγωνισμός λοιπόν, με δώρο θήκες για το αγαπημένο σου iPhone 5 ή 5S της εταιρείας CTI. Είσαι έτοιμος να τις κερδίσεις;
Δύο θήκες KaLaiDeng, κατάλληλες για iPhone 5 και iPhone 5S, από την ΚΑ Series της εταιρείας. Διαθέτουν δυνατότητα πλοήγησης στο κινητό και ενώ βρίσκεται μέσα στη θήκη, παράθυρο για την οθόνη της συσκευής και ειδική οπή για την υποδοχή του ακουστικού. Είναι κατασκευασμένες από αδιάβροχο ύφασμα, ενώ είναι ιδιαίτερα βολικές για οριζόντια χρήση του τηλεφώνου (κατάλληλη για browsing και games) καθώς και για λειτουργία stand, όπως βλέπεις και στις φωτό.
Δες περισσότερα στο www.cti.com.gr και διεκδίκησε τις θήκες αυτές με τον εξής απλό τρόπο. Κάνε ένα σχόλιο κάτω απ' αυτό το θέμα. Όσοι κάνουν τα 15 πρώτα σχόλια θα μπουν σε κλήρωση και 2 από αυτούς, άμεσα, θα κερδίσουν τις 2 θήκες που έχουμε στη διάθεσή μας. Είσαι έτοιμος να... προλάβεις να δηλώσεις συμμετοχή;
0 Comment