22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    2 εύχρηστες θήκες KLD KA Series για iPhone 5/5S, προσφορά της CTI, μπορούν να γίνουν δικές σου… τώρα

    UPDATE!
    Οι δύο τυχεροί για το διαγωνισμό-αστραπή με τις εύχρηστες θήκες KLD KA Series για iPhone 5/5S, προσφορά της CTI, είναι οι ακόλουθοι!

    vangelis
    zet***@hotmail.com

    John
    zx***@gmail.com

    Έχουν ήδη ειδοποιηθεί με email και ελπίζουμε να ανταποκριθούν σύντομα, ώστε να παραλάβουν τις θήκες που βρίσκονται στα γραφεία μας. Καλή συνέχεια, και ελπίζουμε στον επόμενο διαγωνισμό μας να είστε οι υπόλοιποι περισσότερο τυχεροί!

    —————————————————————————————–

    Mini διαγωνισμός λοιπόν, με δώρο θήκες για το αγαπημένο σου iPhone 5 ή 5S της εταιρείας CTI. Είσαι έτοιμος να τις κερδίσεις;

    KLD KA Series

    Δύο θήκες KaLaiDeng, κατάλληλες για iPhone 5 και iPhone 5S, από την ΚΑ Series της εταιρείας. Διαθέτουν δυνατότητα πλοήγησης στο κινητό και ενώ βρίσκεται μέσα στη θήκη, παράθυρο για την οθόνη της συσκευής και ειδική οπή για την υποδοχή του ακουστικού. Είναι κατασκευασμένες από αδιάβροχο ύφασμα, ενώ είναι ιδιαίτερα βολικές για οριζόντια χρήση του τηλεφώνου (κατάλληλη για browsing και games) καθώς και για λειτουργία stand, όπως βλέπεις και στις φωτό.

    KLD KA Series

    KLD KA Series 2

    Δες περισσότερα στο www.cti.com.gr και διεκδίκησε τις θήκες αυτές με τον εξής απλό τρόπο. Κάνε ένα σχόλιο κάτω απ’ αυτό το θέμα. Όσοι κάνουν τα 15 πρώτα σχόλια θα μπουν σε κλήρωση και 2 από αυτούς, άμεσα, θα κερδίσουν τις 2 θήκες που έχουμε στη διάθεσή μας. Είσαι έτοιμος να… προλάβεις να δηλώσεις συμμετοχή;

    Related Articles

    23 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles