16.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    “Κλείδωσε” η ημερομηνία παρουσίασης των Samsung Galaxy S24

    Πριν από μερικές ημέρες αφήσαμε πίσω μας το 2023 και σύντομα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μεγάλη αποκάλυψη της νέας χρονιάς, τουλάχιστον για την κατηγορία των smartphones. Η πρώτη εταιρεία που θα παρουσιάσει νέες συσκευές είναι, φυσικά, η Samsung, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα πριν από μερικές ώρες το επερχόμενο Unpacked event για τις 17 Ιανουαρίου.

    Όπως είναι ήδη γνωστό, ο κορεάτικος κολοσσός θα μας δώσει την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στη νέα της «ναυαρχίδα», που δεν είναι άλλη από το Galaxy S24.

    Τα μοντέλα της σειράς, S24, S24+ και S24 Ultra, αναμένεται να βρίσκονται αρκετά κοντά με τους προκατόχους τους, από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών και σχεδιασμού. Περιμένουμε οθόνες των 6.2, 6.7 και 6.8 ιντσών αντίστοιχα. Τα S24 και S24+ φαίνεται πως θα διαθέτουν τρεις πίσω κάμερες, ενώ το Ultra τέσσερις, συμπεριλαμβανομένου του 200 megapixel sensor.

    Όπως αναφέρουν οι πρόσφατες διαρροές, το Ultra διατηρεί ένα μεγάλο μέρος του DNA που κληρονόμησε η συσκευή από τη σειρά Galaxy Note, συμπεριλαμβανομένων των τετράγωνων άκρων και της λειτουργικότητας του S Pen. Το εξαιρετικά premium μοντέλο πιστεύεται επίσης ότι θα αποκτήσει και μια επιλογή τιτανίου, όπως και το iPhone 15 Pro Max πριν από αυτό.

    Παρά το γεγονός ότι είναι μεταξύ των πρώτων συσκευών που τροφοδοτούνται από το πιο ισχυρό και ενεργειακά αποδοτικό τσιπ Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm, οι φήμες αναφέρουν ότι η τιμή θα είναι χαμηλότερη στην Ευρώπη, γεγονός που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

    Η εταιρεία θα παρουσιάσει τα S24 στην καρδιά της Silicon Valley, στο SAP Center στην Καλιφόρνια, στις 8:00 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το event στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung και στο κανάλι της στο YouTube.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι κατασκευαστές smartphone στοιχηματίζουν στα foldable – «Πιστεύουμε ότι είναι το μέλλον»!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles