17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Κλείστε άμεσα εισιτήριο! Τα Harry Potter επιστρέφουν στο σινεμά

    Τα βιβλία και οι ταινίες Harry Potter δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι άφησαν εποχή. Προσεχώς, μάλιστα, το franchise αναμένεται να επιστρέψει – στη μικρή οθόνη αυτή τη φορά-, καθώς ήδη βρίσκεται στα “σκαριά” μια νέα σειρά για λογαριασμό του HBO. Το budget για την τηλεοπτική σειρά λέγεται ότι είναι ανάλογο με αυτό του Game of Thrones και του House of the Dragon και ανάμεσα στους παραγωγούς βρίσκονται η συγγραφέας των βιβλίων, μαζί με τους Neil Blair και Ruth Kenley-Letts.

    Μέχρι τότε όμως, όλοι οι fans μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία που προσφέρει ο μαγικός κόσμος της J.K. Rowling στο πλαίσιο των Epic Movie Nights που επιστρέφουν στα Village Cinemas.

    Ναι, καλά διαβάσατε! Όλες οι ταινίες επιστρέφουν στο σινεμά και μάλιστα με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας και ήχου. Από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούνιο θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε σταδιακά ανά εβδομάδα και τις 7 ταινίες, ξεκινώντας, φυσικά, με το Harry Potter and the Sorcerer’s Stone που θα προβληθεί τις 25 Απριλίου.

    Αναλυτικά, το πρόγραμμα προβολής των ταινιών Harry Potter έχει ως εξής:

    • Harry Potter and the Sorcerer’s Stone – 25 Απριλίου
    • Harry Potter and the Chamber of Secrets – 2 Μαΐου
    • Harry Potter and the Prisoner of Azkaban – 9 Μαΐου
    • Harry Potter and the Goblet of Fire – 16 Μαΐου
    • Harry Potter and the Order of the Phoenix – 23 Μαΐου
    • Harry Potter and the Half-Blood Prince – 30 Μαΐου
    • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 – 6 Ιουνίου
    • Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 – 13 Ιουνίου.

    Στην πρώτη ταινία της σειράς “η 11η επέτειος των γενεθλίων του ήρωα πλησιάζει. Ο ίδιος δεν έχει να περιμένει παρά ελάχιστα από τη θετή οικογένειά του, τους Ντάρσλι. Οι τελευταίοι είναι οι αντιπαθέστατοι συγγενείς του οι οποίοι, τελείως απρόθυμα, τον ανέλαβαν υπό την προστασία τους μετά το θάνατο των γονιών του. Σαν πρώτο δείγμα της «τρυφερής»… φιλοξενίας τους του παραχώρησαν ως δωμάτιο την αποθήκη κάτω από τις σκάλες του σπιτιού. Μόνο που, ευτυχώς για τον Harry, η 11η επέτειος των γενεθλίων του θα αποδειχθεί… μαγική!

    Γιατί, φέτος, καταφθάνει ένα πολύ μυστηριώδες γράμμα με παραλήπτη τον ίδιο. Είναι γραμμένο με πράσινο μελάνι και το μεταφέρει μία κουκουβάγια. Ο μικρός μάγος φυσικά εκπλήσσεται αλλά και ενθουσιάζεται με το περίεργο γράμμα, τότε όμως ο τρομοκρατημένος θείος το καταστρέφει, δευτερόλεπτα πριν ο Harry μπορέσει να διαβάσει το περιεχόμενο του.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles