16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Με τεράστιο budget και παραγωγό την J.K. Rowling η νέα σειρά Harry Potter (teaser)

    Πλέον είναι επίσημο! Ο Harry Potter επιστρέφει και μάλιστα μέσα από μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική σειρά στο HBO Max. O CEO της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, αποκάλυψε τα πλάνα της συνδρομητικής υπηρεσίας, η οποία αναμένεται να δώσει νέα πνοή στα κλασικά βιβλία της J.K. Rowling.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι ιστορίες από κάθε βιβλίο Harry Potter θα μεταφερθούν σε μια δεκαετή επική τηλεοπτική σειρά με ένα νέο cast. H σειρά θα  είναι γεμάτη με φανταστικές λεπτομέρειες και τοποθεσίες, που οι fans αγαπούν εδώ και 25 χρόνια. Η κάθε σεζόν θα είναι πιστή στα βιβλία και θα φέρει τις απίστευτες περιπέτειες του νεαρού μάγου στο παγκόσμιο κοινό.

    Η σειρά αποτελεί ένα project τωνWarner Bros. TV και Bronte Film. Ανάμεσα στους παραγωγούς βρίσκονται η ίδια η Rowling, μαζί με τους Neil Blair και Ruth Kenley-Letts. Η συγγραφέας δήλωσε: «Η δέσμευση του HBO Max να διατηρήσει την ακεραιότητα των βιβλίων μου είναι σημαντική για μένα και ανυπομονώ να συμμετάσχω σε αυτή τη νέα μεταφορά που θα επιτρέψει έναν βαθμό βάθους και λεπτομέρειας που παρέχεται μόνο από μια τηλεοπτική σειρά μεγάλης διάρκειας».

    Το budget για την τηλεοπτική σειρά είναι ανάλογο με αυτό του Game of Thrones και του House of the Dragon, με την πρώτη σεζόν του τελευταίου να φτάνει τα 125 εκατομμύρια δολάρια.

    Δείτε στη συνέχεια το πρώτο teaser trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Jennifer Lopez: Μια μητέρα εν δράσει στο νέο θρίλερ του Netflix (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles