18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κλέβει την παράσταση η Galadriel στο νέο trailer του “The Lord of the Rings: The Rings of Power”

    Δύο είναι οι σειρές για τις οποίες θα συζητάμε το χειμώνα. Η πρώτη, το House of the dragon του HBO, έκανε ήδη πρεμιέρα και το πρώτο επεισόδιο καθήλωσε στην οθόνη 10 εκατ. περίπου τηλεθεατές. Η δεύτερη έρχεται στις 2 Σεπτεμβρίου στο Amazon Prime Video και δεν είναι άλλη από το “The Lord of the Rings: The Rings of Power”. Φυσικά, πρόκειται για το prequel του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής αποτελεί μια πανάκριβη παραγωγή που κόστισε περίπου 1 δισ. δολάρια.

    Μετράμε πλέον μέρες μέχρι το “The Lord of the Rings: The Rings of Power” να βγει στον αέρα και, όπως είναι λογικό, η προώθηση της σειράς συνοδεύεται από ένα ολοκαίνουριο trailer, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό. Στο video που κυκλοφόρησε πρωταγωνίστρια είναι η Galadriel, την οποία στη σειρά του Amazon ενσαρκώνει η Morfydd Clark.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

     

    Σημειώνεται ότι στη νέα σειρά η δράση τοποθετείται στη Δεύτερη εποχή της Middle Earth, χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Hobbit και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αφού σημείο αναφοράς είναι η δημιουργία των δαχτυλιδιών και η γένεση του Sauron. Παρόλα αυτά θα δούμε γνωστούς χαρακτήρες από την τριλογία, όπως είναι η Galadriel (Morfydd Clark), ο Elrond (Robert Aramayo) και ο Isildur (Maxim Baldry).

    Διαβάστε επίσης:

    House of the Dragon: 10 εκατ. τηλεθεατές “καθήλωσε” το 1ο επεισόδιο (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles